2 jaar geleden gepost

KAS Eupen - Essevee: 1-1

DOELPUNTEN

35' Vossen 0-1 (pen)

40' Nuhu 1-1

WISSELS

63'

in

Lambert

out

Cools

72'

in

N'Dri

out

Ngoy

74'

in

Kutesa

out

Vigen

83'

in

Seck

out

Sissako

GELE KAARTEN

34' Nuhu

34' Amat

63' Sissako

88' Hubert

RODE KAARTEN

Essevee brengt verdiend punt mee uit Eupen

TEAM

KAS Eupen

33. Nurudeen

5. Amat

7. Ngoy

8. Peeters

9. Prevljak

22. Agbadou

26. Cools

28. Heris

29. Nuhu

32. Beck

39. Kayembe

Essevee

Essevee

1. Bossut

6. Hubert

8. Vigen

9. Vossen

14. Ciranni

15. Boya

16. Sissako

17. Dompé

24. Pletinckx

27. De Bock

93. Gano

Met de verste verplaatsing van de competitie achter de kiezen mocht Essevee in de vooravond KAS Eupen bekampen. Coach Dury bracht enkele nieuwe namen aan de aftrap. Boya, Vigen en Sissako kwamen weer in de basis, terwijl Kutesa, Seck en Humphreys naar de bank verhuisden.

Essevee nam het voortouw in het openingskwartier, maar Eupen zakte goed terug en het was moeilijk om door te dringen tot in de zestien van de withemden. De eerste kans van de partij was weliswaar voor de Oostkantonners. Cools kon voorzetten op Prevljak, maar de spits zag Bossut redding brengen. Meteen daarna aan de overkant. Nuhu ging te fel aan Gano hangen en ref Verboomen kon niet anders dan het leer terecht op de stip te leggen. Vossen miste niet, 0-1. Lang kon Essevee niet genieten van de voorsprong. Nuhu zette zijn fout recht en kon een schot van Prevljak in doel werken, 1-1. Beide teams gingen met een billijke tussenstand de kleedkamers in.

Opnieuw kwam Essevee sterk uit de kleedkamer. Sissako kon meteen dreigen, maar Nurudeen kon pakken. Ook Gano kon koppen en Dompé mocht aanleggen op vrije trap, maar geen van beide konden scoren. Beide ploegen bleven het moeilijk hebben om de gaatjes te vinden. Met een klein kwartier op de klok kroop Eupen door het oog van de naald, wanneer Peeters het leer in tegen de paal deviëerde. Meteen daarna was Bossut bij de pinken met kwikke voetveeg om het leer uit doel te houden. Eupen kwam in het slot nog opzetten, maar de verdediging van Essevee hield stand en zo komt Essevee terug met een puntje uit de Oostkantons!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close