1 jaar geleden gepost

KAA Gent-Essevee: tickets & organisatie

Op speeldag 2 van de Jupiler Pro League trekt Essevee naar Gent. Tickets zijn beschikbaar in de Essevee Shop of bij de supportersclubs. Ook aan de loketten zijn nog tickets voor het bezoekersvak te koop.

De eerste verplaatsing van het nieuwe seizoen brengt Team Essevee naar de Ghelamco Arena van KAA Gent. De wedstrijd tegen de Buffalo's wordt afgewerkt op zaterdag 4 augustus om 20.30 uur.

Tickets

De bezoekers nemen plaats in de vakken 421 en 422. Tickets zijn vanaf dinsdag 31 juli verkrijgbaar in de Essevee Shop en bij de officiële supportersclubs. Ook de loketten voor het bezoekersvak zullen open zijn.

Er gaan 940 tickets in verkoop:

  • Vanaf 16 jaar: 20 euro
  • Tot en met 15 jaar: 10 euro

Er zijn 10 plaatsen voor rolstoelgebruikers. De rolstoelgebruiker betaalt 20 euro en de begeleider krijgt een gratis ticket.

Parking

De bezoekers beschikken over een afgesloten parking aan de Ingang G. De reisweg vind je hieronder.

Er is plaats voor 10 bussen (enkel via de officiële supportersclubs) en 40 personenwagens. Parkeertickets zijn voor 15 euro per personenwagen te koop in de Essevee Shop.

Reisweg

Neem de E17 en rijd door tot aan de verkeerswisselaar E17/E40 te Zwijnaarde > E40 richting Brussel
nemen.
E40 verlaten bij afrit MERELBEKE en R4 richting MERELBEKE volgen > R4 verder richting
EEKLO volgen tot de rotonde aan de Ghelamco Arena wordt bereikt.
De rotonde aan de Ghelamco Arena oprijden en de 4e afrit nemen die leidt naar de externe evacuatieweg die aan de parkings van de Ghelamco Arena voorbij loopt.
Deze externe evacuatieweg volgen die rechtstreeks naar de parking voor bezoekers leidt. Op de parking de richtlijnen van de stewards volgen m.b.t. opstelling van de bussen.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close