2 jaar geleden gepost

Jubileumlogo voor onze twintigste verjaardag

Wat een ritje leggen we af sinds 2001. Memorabele momenten in binnen- en buitenland. Twee bekers in de prijzenkast. Het kampioenschap op een haar na missen. Tope strijden voor een plaats in de play-offs. In twee decennia mochten we al veel hoogtepunten vieren. En nu, na een lastig jaar zonder onze supporters en businesspartners, kijken we meer dan ooit uit naar wat nog moet komen

Jubileumlogo voor onze verjaardag

Op 1 juli 2021 vieren we onze twintigste verjaardag. We laten het jubileumjaar niet onopgemerkt voorbijgaan. Ons embleem krijgt een aanvulling met twee X’en. Heel eenvoudig verwijzend naar de Romeinse cijfers, maar met de nodige symboliek. Zo zie je in de dubbele X ook twee pijlen: een pijl naar links die terugblikt op legendarische avonden en een pijl naar rechts die ons doet uitkijken naar een toekomst vol mooie momenten in de Elindus Arena. 

Of zie jij er eerder een DNA-streng in? Ook dat is geen toeval, want we blijven vasthouden aan onze waarden: hard werken om onze doelstellingen te halen, ambitieuze bescheidenheid, lokaal verankerd met de blik op de wereld. Bij het nieuwe logo hoort ook een nieuwe huisstijl die klassevol zilver en zwart combineert. De rode en groene elementen blijven natuurlijk.

Uitkijken naar de terugkeer van onze fans

Het was een miserabel jaar. Sportief streden we tot op de slotspeeldag mee voor een plaats in de Europe play-offs maar naast het veld was het stil. Veel te stil, door de afwezigheid van onze supporters. En toch voelde het alsof ze nooit veraf waren. De supportersfederatie zorgde voor doeken bij thuis- en uitwedstrijden en ook de abonnementenverkoop toont de onverzettelijkheid van onze supportersschare.

De afgelopen weken lanceerden we onze abonnementencampagne “Ga all-in bij Essevee”. Abonnees kregen de keuze om hun abonnement te verlengen, met of zonder compensatie voor het coronaseizoen. Onze supporters ontgoochelen niet: 1 op de 5 supporters gaat all-in en laat zijn compensatie vallen en nagenoeg niemand kiest voor een stopzetting van zijn of haar abonnement. We willen hen dan ook bedanken voor die onvoorwaardelijke steun. Tope Es Alles Meuglijk!

Binnen een maand is het zover. Het nieuwe logo is nog maar het tipje van de sluier want er komt nog zoveel moois aan. Hou ons in de gaten, want we zijn van plan om er een exxtra mooi jaar van te maken.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close