1 jaar geleden gepost

Jelle Vossen houdt met een rake kopbal een punt aan de Gaverbeek

Ondanks de vroege voorsprong van Westerlo én enkele puike reddingen van Bossut, kon Essevee in de tweede helft alsnog een punt thuis houden. Even leek Vossen met een tweede kopbal de drie punten thuis te kunnen houden, maar het leer stuitte op de doellijn.

De bezoekers hadden de eerste helft redelijk in handen. Vooral de vroege voorsprong zette de Kempenaren in een zetel. Foster kon een hoekschop terug voor doel brengen, waar Neustädter vergeten werd, 0-1. Westerlo kroop met z’n elven achter het leer, maar liet zich vaak betrappen op slordigheden achterin. Beide doelmannen mochten wel aan het werk. Bossut kon Nene het scoren beletten; Bolat verhinderde Vormer de 1-1 binnen te prikken. 0-1 aan de rust. 

Aan de rust kwamen Borja Lopez en Jelle Vossen tussen de lijnen voor Sörmo en Rommens. De spits werd al snel gevonden door Gano, maar de kopbal van Jelle ging voorlangs. Westerlo liet zich achteruit duwen en daar kon Vossen uiteindelijk toch van profiteren. Drambaiev, even voordien ingevallen, slingerde de bal voor doel en deze keer was de knikker van Vossen toch raak. Bolat had geen verhaal tegen de gekruiste bal, 1-1. Essevee rook bloed en duwde door. Even leek Westerlo te profiteren van de aanvalslust, maar gelukkig kon Miroshi het schot van Chadli redden op de lijn. Aan de overkant kwam echter het meeste gevaar voor doel. Ramirez knalde over, Brüls deed het over en Vossen zag zijn kopbal via de deklat én de doellijn terug in het veld komen. Ook Fadera dreigde, maar vanuit een scherpe hoek kopte hij op de paal. Een doelpunt viel er niet meer, dus delen beide teams de punten, 1-1.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close