1 week geleden gepost

Je abonnement is onderweg!

Binnen iets meer dan twee weken staat speeldag 1 in de Jupiler Pro League op de agenda. Afgelopen weekend gingen onze spelers al langs bij 50 gelukkige early birds. Zij ontvingen hun abonnement uit handen van Jelle Vossen, Ewoud Pletinckx en co. Binnenkort mag je via EsseveeTV een reportage verwachten. De andere abonnees kijgen hun abonnement deze of volgende week in de bus.

Abonnementen ten laatste volgende week in de bus

Ondertussen liggen alle andere abonnementen klaar voor jullie. We leveren de abonnementen gratis bij je thuis af.

De Essevee Shop is open maar kom niet langs om je abonnement op te halen. Hou het veilig, want enkel zo komen we TOPE sterker terug.

Aarzel niet en haal nu nog je abonnement in huis. Dat kan online op essevee.tickethour.be of telefonisch. Volgende week dinsdag start de vrije verkoop en zijn alle niet-verlengde plaatsen te koop voor iedereen.

Bestel online of kom langs in de Essevee Shop

Het was een uitzonderlijke abonnementenverkoop. Enkele weken geleden bleven we strikt in ons kot dus we startten met een online en telefonische verkoop. Dat leidde tot een aanzienlijke stijging in de online aankoop van abonnementen. Ook onze medewerkers in de Essevee Shop beantwoorden veel vragen en hielpen fans bij hun aankoop.

Vaneigens wil je er bij zijn!

Bij een heropstart en eventueel beperkte capaciteit zullen abonnees sowieso voorrang krijgen. Hoe dat precies in zijn werk zal gaan, hangt af van de beslissingen van de veiligheidsraad, de Pro League en de lokale overheid. Het spreekt voor zich dat onze abonnees en andere trouwens 

DEEL DIT ARTIKEL:

Close