2 jaar geleden gepost

Idrissa Doumbia gaat ALL-IN voor Essevee

SV Zulte Waregem bereikte een akkoord met Sporting CP over Idrissa Doumbia. Na vier seizoenen keert de middenvelder terug naar de plaats waar hij op 19-jarige leeftijd naam en faam maakte. Essevee huurt de Ivoriaan tot het einde van het seizoen met aankoopoptie.

He’s back! Idrissa Doumbia (23) speelde 34 wedstrijden voor Zulte Waregem in het seizoen 2017-2018. De verdedigende middenvelder, die toen werd gehuurd van RSC Anderlecht, maakte het mooie weer in onze Europa League campagne en liet heel wat moois zien in de competitie. Nadien trok Idrissa naar Rusland, Spanje en uiteindelijk Portugal. Essevee huurt Doumbia tot het einde van het seizoen met aankoopoptie.

 

“Met 34 wedstrijden in de hoogste Portugese divisie, 8 wedstrijden in de Europa League en 23 selecties in de Primera Division verzamelde Idrissa de voorbije seizoenen véél ervaring op hoog niveau”, vertelt Eddy Cordier. “Hij is hierdoor uitgegroeid tot een prachtige atleet die met zijn technische bagage mee kan bouwen aan geweldig seizoen. We zijn zeer tevreden om Idrissa terug te verwelkomen in de Essevee-familie.”

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close