3 jaar geleden gepost

Hoe zal ik zondag drank en eten kunnen bestellen in het stadion?

Zondag is het zover. De thuiswedstrijd tegen Charleroi is de eerste sinds De Derby van een half jaar geleden. Het zal iets anders uitzien. Zo zal je voor en tijdens de wedstrijd op je zitplaats blijven zitten. Samen met onze partner AB InBev zorgen we ervoor dat je toch tijdig de dorst kan lessen voor en tijdens de wedstrijd.

Drankjes bestellen voor en tijdens de wedstrijd

De supportersbars blijven voor, tijdens en na de wedstrijd gesloten. Dat wil niet zeggen dat je geen dranken kunt bestellen. Meer zelfs, je kan de drankjes bestellen en betalen vanop je zitje en ze worden gratis geleverd op jouw plaats.

Hoe werkt In-Seat Delivery?

  1. Download de Jupiler app (Android, iOS) en registreer eenmalig op de app. (18+)
  2. Kies rechtsonder voor “BESTEL”.
  3.  Selecteer het Regenboogstadion op de kaart of in de lijst.
  4. Kies jouw vak, rij en plaats en bestel jouw drankjes & snacks.
  5. Reken af met jouw cashless betaalkaart. Je hebt het kaartnummer op de achterzijde van je abonnement of betaalkaart nodig.

Je bestelling wordt afgewerkt en onze runner levert jouw bestelling gratis in jouw bubbel. Heb je geen smartphone of is je batterij plat? Dan kan je bestellen bij de Jupiler Crew die je verder helpen met een aankoop

Cashless betalen

Je kan voorlopig enkel cashless betalen in het stadion. Dat wil zeggen dat je niet met jouw bankkaart of cash geld kan betalen. Wil je graag je favoriete drank bestellen? Laad dan thuis jouw betaalkaart (abonnement) nu al op. Als je via de app oplaadt, krijg je 5 euro bonus bij opladingen vanaf 100 euro. Lees er hier meer over.

HOE plaats IK GELD OP HET ABONNEMENT?

Wat als ik niet kan bestellen?

Heb je geen smartphone of zijn er technische problemen waardoor je niet kan bestellen? Geen nood! Per compartiment zijn er Essevee Fan Coaches aanwezig. Zij helpen jou met plezier verder en kunnen zelf voor jou de bestelling afronden. 

Foodtrucks rond het stadion

Aan iedere ingang kan je terecht aan de foodtrucks. Je krijgt keuze uit warme snacks zoals hamburgers en ook het snoepkraam staat voor je klaar.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close