3 maanden geleden gepost

Hoe registreer je voor onze thuiswedstrijden in oktober? (RAFC en Dé Derby)

In oktober krijgen we opnieuw twee mooie affiches voorgeschoteld in het Regenboogstadion. Op zondag 18 oktober ontvangen we Royal Antwerp FC aan de Gaverbeek en in het weekend van 30 oktober staat Dé Derby op het programma. Alle abonnees kunnen beide wedstrijden bijwonen door opnieuw hun plaatsen te reserveren.

Alle onderstaande informatie is onder voorbehoud van maatregelen die de nationale of lokale overheid oplegt.

Essevee Shop tot nader order gesloten

De Essevee Shop sluit voorlopig de deuren na een positieve coronatest bij een personeelslid in de commerciële omkadering van Team Essevee.

Op vrijdag 16 oktober tot 17.00 uur is het enkel mogelijk om via essevee.tickethour.be of op ticketing@essevee.be tickets te reserveren.

Alle abonnees dienen opnieuw plaatsen te reserveren voor hun bubbel. De bubbelverantwoordelijke kan online of in de Essevee Shop intekenen voor beide wedstrijden:

  • Het ticketingsysteem kent automatisch de best beschikbare plaatsen toe op basis van de geldende coronamaatregelen. Je kunt dus niet op je eigen zitplaats reserveren.
  • De reservatieperiode voor beide wedstrijden loopt tot vrijdag 16 oktober om 17.00 uur en de loketten blijven op wedstrijddag gesloten.
  • Gezien de onzekere situatie en beperkte capaciteit worden voorlopig geen nieuwe abonnementen verkocht. Supporters die hun abonnement reserveerden of een aanvraag indienden voor 20 september kunnen contact opnemen met onze dienst ticketing (ticketing@essevee.be).

Preregistratie via supportersclubs

Net zoals voor de wedstrijden tegen Charleroi en Club Brugge kan je nu al jouw bubbel van vijf personen voorinschrijven via je supportersclub. Op die manier kunnen we op een veilige manier zoveel mogelijk supporters toelaten in het stadion. Hoe groter de bubbels, hoe minder plaatsen er verloren gaan.

Neem voor zondag 4 oktober contact op met de verantwoordelijke van jouw supportersclub en geef nu al jouw bubbel door. Was je er ook al bij tegen Charleroi en Club Brugge? Dan volstaat het om je bubbel te bevestigen.

Ben je nog geen lid? Dan kan je eenvoudig inschrijven bij iedere supportersclub en meteen jouw bubbel registreren.

Wel abonnee maar geen lid van een supportersclub?

Ook als je niet bent aangesloten bij een supportersclub kan je zolang de voorraad strekt plaatsen kiezen in het vak van jouw keuze. Vanaf donderdag 8 oktober om 10.00 uur kan je opnieuw inschrijven met jouw bubbel van maximaal vijf personen:

  • Online op essevee.tickethour.be: je volgt dezelfde procedure als bij de vorige wedstrijd maar je maakt gebruik van het kaartnummer* op de achterzijde van je abonnement. Zo kan je ook meerdere tickets bestellen als je meerdere abonnementen hebt op hetzelfde klantennummer.
  • In de Essevee Shop: kom langs in het Regenboogstadion en zorg dat je de kaartnummers* van iedereen uit jouw bubbel bij hebt. De Essevee Shop is in oktober enkel open op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. UPDATE donderdag 15/10 om 19.00 uur: omwille van een positieve coronatest blijft de Essevee Shop voorlopig gesloten. Bedankt voor uw begrip.

Ondervond je bij de vorige registratie problemen?

Misschien ondervond je bij je vorige online bestelling problemen met de couponcode of jouw nummer? Die problemen hebben we samen met onze online ticketingsoftware opgelost waardoor je nu zonder problemen online kunt bestellen. Ook als je meerdere abonnementen hebt, kan je nu op basis van het unieke kaartnummer* meerdere plaatsen reserveren. 

Ondervind je toch nog problemen? Begin met je winkelmandje leeg te maken, wacht 20 minuten en probeer het opnieuw. Als dat niet helpt, kan je onze dienst Ticketing contacteren op ticketing@essevee.be

* Je vindt het kaartnummer op de achterzijde van je abonnement. Je gebruikt dit nummer ook voor je opladingen in de Starnet Cashless app en betalingen in de Jupiler app.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close