3 jaar geleden gepost

Hoe kom je zondag naar de wedstrijd?

Zondag ontvangen we landskampioen Club Brugge in het Regenboogstadion. Net zoals afgelopen zondag tegen Sporting Chareloi kunnen we spelen met publiek. Vaneigens was het een fantastisch gevoel om jullie er opnieuw bij te hebben. Hieronder ontdek je alle informatie voor de topper tegen Club.

TICKETING & ABONNEMENTEN

Supporters die zich vorige week registreerden voor de wedstrijd tegen Sporting Charleroi, ontvingen automatisch ook hun toegangsticket voor het bezoek van Club Brugge op zondag 20 september. Samen met jouw bubbel zal je dus opnieuw jouw zelfde plaats kunnen innemen. Vergeet niet om het juiste ticket, dat je ontving via mail, af te printen en mee te brengen naar de wedstrijd. Enkel het ticket voor de wedstrijd tegen Club Brugge is een geldig toegangsbewijs.

Ons COVID-proof Regenboogstadion is helemaal volzet voor de komst van de landskampioen. Dat wil zeggen dat we jammer genoeg geen nieuwe registaties kunnen ontvangen voor deze wedstrijd. Enkel de abonnees die zich registreerden voor de wedstrijd tegen Sporting Charleroi hebben ook een ticket ontvangen voor het duel tegen Club.  Kon je er niet bij zijn tegen Charleroi, maar had je jouw bubbel wel geregistreerd? Geen nood, jouw plaats blijft ook nu gereserveerd. 

Tot maandag 21 september wordt de abonnementenverkoop even bevroren. Dat betekent dat je tot dan geen nieuw abonnement kunt aankopen. 

HORECA

Essevee had de primeur om in het hele stadion de supporter te bedienen op zijn/haar plaats dankzij de In-seat Delivery Jupilier-app. Ondanks enkel haperingen is fantastisch dat we dankzij de applicatie de beleving van het voetbal zo optimaal mogelijk kunnen houden. Samen met de partner evalueert en optimaliseert Essevee het horecagebeuren voor de wedstrijd tegen Club Brugge.

Heb jij vragen of opmerkingen over de bestel -en/of oplaadapps? Contacteer ons via cashless@essevee.be en wij behandelen jouw aanvraag zo snel mogelijk.

TOEGANG TOT HET REGENBOOGSTADION

Net zoals afgelopen zondag word je als supporter opnieuw in verschillende tijdslots verwacht in het stadion. Hieronder vind je terug wanneer we jouw compartiment verwachten. We vragen om deze tijdslots goed op te volgen zodat we geen lange wachtrijen creëren.

Om deze mogelijke wachtrijen tot een minimum te beperken, zal jouw aankomst bij het stadion er ietwat anders uitzien dan afgelopen weekend. De temperatuursmeting en desinfectie zullen nogsteeds plaats vinden maar zullen nu uitgevoerd worden door de stewards. 

VEILIGHEID

Het was fantastisch om jullie na zes maanden opnieuw te mogen verwelkomen in het Regenboogstadion. Bedankt aan alle supporters om de maatregelen afgelopen weekend op te volgen en op die manier zorg te dragen voor elkaar en de Essevee-familie. Ook bij de komst van Club Brugge vragen wij om de hygiënemaatregelen goed op te volgen. Je leest deze allemaal na via onderstaande pagina.

HYGIËNEMAATREGELEN 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close