2 jaar geleden gepost

Hier zijn de nieuwe shirts voor ons jubileumseizoen

Op donderdag 1 juli klinkt het officiële startschot van ons jubileumseizoen. Een seizoen dat we beginnen in gloednieuwe shirts! Hoe ze eruit zien en welk verhaal erachter schuilt, dat ontdek je hier!

PRE-ORDER NU!

Hommage aan de fans

Al 20 jaar kunnen we rekenen op de onvoorwaardelijke steun van onze supporters. Van de promotie naar eerste klasse tot het moment dat we virtueel kampioen waren in Anderlecht… Maar ook toen we het moeilijker hadden, waren jullie er voor ons. Jullie hielpen ons aan cruciale driepunters in Mechelen en Lokeren en lieten het al meermaals daveren in de derby’s.

We hebben samen gestreden voor het allerhoogste en hebben samen de kleine momenten historie zien worden. Nu bouwen we TOPE aan onze toekomst. Vanaf vandaag gaan onze supporters mee het veld op.

Het nieuwe thuisshirt kleurt rood en wit met enkele groene accenten. Op de borst schittert ons jubileumlogo geflankeerd door mainpartners Napoleon Sports & Casino, Patrick en Renson. Bij de mouwen verwelkomen we met Saxo Bank een nieuwe partner. Net zoals vorig seizoen zijn Betesco en DL Chemicals te zien op de rug. Als supporter ga je mee het veld op en kan je jezelf terugvinden op het shirt. We verwerkten alle abonnees van het voorbije seizoen in het nieuwe homeshirt.

Hommage aan de Essevee-iconen

Het doelpunt van de promotie op naam van Frederik D’Hollander, de penalty van de bekerwinst op naam van Brian Hamalainen, de hattrick van Mbaye Leye in het Jan Breydelstadion, de kopbal van Jens Naessens in Anderlecht, de door Sammy Bossut gestopte penalty’s in de bekerfinale … Allemaal onvergetelijke momenten in onze jonge geschiedenis gecreëerd door iconen met een rood-groen hart.

Dit jubileumseizoen is hét moment om onze Essevee-iconen te eren op en naast het veld. Alle spelers die minstens 20 wedstrijden speelden voor Essevee pronken met hun naam op het nieuwe  tweede shirt. De rood-witte kleuren van het thuisshirt maken nu plaats voor de combinatie van licht- en donkergroen.

 

Pre-order nu jouw shirt

Ben jij al helemaal verkocht van onze shirts voor het seizoen 2021-2022? Pre-order nu als eerste onze gloednieuwe shirts en schitter binnenkort al in het rood-witte of groene shirt

PRE-ORDER NU!

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close