4 jaar geleden gepost

Hier is onze uitrusting voor het seizoen 2019-2020!

Team Essevee stelt vandaag de nieuwe wedstrijdshirts voor. Drie abonnees kregen het shirt thuis afgeleverd door Sandy Walsh, Henrik Bjordal en Mikael Soisalo. De shirts zijn vanaf nu online beschikbaar en vanaf zaterdag in de Essevee Shop.

Drie abonnees ontvingen het nieuwe shirt uit handen van onze spelers. Benieuwd hoe zij reageerden? Onze spelers filmden alles!

Je kunt de nieuwe shirts, shorts en sokken nu al online bestellen op www.esseveeshop.be en vanaf zaterdag (op de dag van de Open Training) kan het ook in de Essevee Shop.

Online bestellen

Als je langskomt op het stadion, kan je ook kiezen om je shirt te bedrukken met een nummer en je naam of de naam van je favoriete speler.

Lamett komt op de mouw

Op het nieuwe shirt verschijnt meteen ook een nieuwe partner. Lamett is al jaren een trouwe partner van Team Essevee en nu prijkt de specialist in parket en vinyl ook op de shirt.

Essevee bedankt alle shirtpartners voor hun vertrouwen: Willy Naessens, Cras, DL Chemicals, Betesco, Renson, Lamett en Patrick Teamwear. Tope Es Alles Meuglijk!

Korting met je abonnement

Essevee en Patrick Teamwear belonen de abonnees van Essevee met 10% korting. Je krijgt de korting bij je aankoop van wedstrijdkledij in de Essevee Shop.

Knip de bon uit het boekje dat je ontving bij de aankoop van je abonnement.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close