2 jaar geleden gepost

Hier is ons jubileumshirt!

We vieren dit seizoen onze 20ste verjaardag. Een gelegenheid die wij bij Essevee niet zomaar voorbij laten gaan. In onze jonge geschiedenis behaalden we al heel wat successen. Denk maar aan de promotie naar de hoogste afdeling, play-off 1 deelnames, tal van individuele prijzen, twee bekeroverwinningen en de vice-kampioenstitel. Telkens waren jullie erbij. Dit shirt is gemaakt door Essevee, voor Essevee.

Het logo

Naast het logo van SV Zulte Waregem, dat al 20 jaar op onze borst prijkt, staan twee X’en. Dit logo werd speciaal ontwikkeld voor ons 20-jarige bestaan. Het zilver van het logo geeft het shirt extra glans. 

De kraag

Op de kraag sieren de twee bekers die we behaalden in 2006 en 2017. Ze nemen je ongetwijfeld mee naar de kippenvelmomenten die we TOPE  beleefden: de beslissende penalty van Hamalainen, de redding van Bossut, het in de lucht steken van de beker en Ceetje die volledig uit zijn dak gaat.

Het design

Een jonge historie vraagt om een jong design. Doorheen het shirt werd gewerkt met enkele speelse prints en op de achterzijde vind je de X’en van het jubileumlogo.

Wil jij de Essevee historie opnieuw beleven? Haal het Essevee Jubileumshirt vanaf maandag in huis!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close