1 jaar geleden gepost

Het is tijd voor de Essevee Outlet!

Het is bijna tijd voor de Essevee Outlet! Een week lang (10-14 mei) scoor jij ongeziene kortingen op wedstrijdkledij, gadgets en andere merchandise uit onze Essevee Shop.

Breng deze zomervakantie in stijl door dankzij jouw favoriete Essevee-artikelen. Ben jij op zoek naar een koopje? Dan bij je vanaf dinsdag 10 mei bij de Essevee Shop aan het juiste adres.

Kom tussen dinsdag 10 en zaterdag 14 mei langs in onze Essevee Shop en ga huiswaarts met een koffer vol Essevee-artikelen aan echte outletprijzen. Speciaal voor jou openen we ook op zaterdag 14 mei onze deuren zodat jij maximaal kan genieten van de Essevee Outlet!

Wedstrijdkledij van dit seizoen, lifestylecollectie, merchandise en artikelen uit vorige collecties zijn in de aanbieding aan ongezien lage prijzen.

Kom vanaf dinsdag naar de Essevee Shop, Maak je keuze en scoor jouw favoriete Essevee-gadgets tegen een lage prijs.

Openingsuren

De Essevee Shop is elke weekdag open tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 17.30 uur.

Ook op zaterdag 14 mei is de Essevee Shop uitzonderlijk open van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid shop

Om de Essevee Shop te bereiken, parkeer je op Waregem Expo. Daarna kan je via de voetgangersdoorgang, vlak naast het Parkhotel, de Elindus Arena en de Shop bereiken.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close