1 jaar geleden gepost

Heart For Horeca Foundation steunt starters

TOPE staan we sterker en dat heeft ook Kristof D'Hondt van Maison D'Longueville begrepen. Zijn Heart For Horeca Foundation wil startende horecazaken financieel bijstaan, door een deel van de huurkosten over te nemen. “Als we hier zo gunstig mogelijk willen uitkomen, dan moeten we elkaar nú helpen en steunen”, zegt de huiscostumier van Team Essevee

"Zelf begonnen als toeleverancier in horeca"

Onmiddellijk na de aankondiging van de drastische maatregelen om het coronavirus in te dijken, schoot Kristof D’Hondt in actie. Als zaakvoerder van kledingspeciaalzaak Maison D’Longueville zag hij meteen in dat de verplichte sluitingen serieuze financiële gevolgen zouden hebben.

“Veertien jaar geleden ben ik zelf begonnen als toeleverancier voor de horeca. Met Dine&Cook bied ik hoogwaardige horecakleding aan betaalbare prijzen aan. In de beginjaren kreeg ik als starter het vertrouwen van vele hoteliers en restaurateurs, waardoor ik me nu ook geroepen voel om hen te steunen”, vertelt Kristof.

Steun zelf startende horecazaken

Iedereen kan doneren aan de stichting. “Een goede leidraad is het bedrag dat je wekelijks of maandelijks aan de horeca spendeert”, zegt Kristof. Vervolgens gaat de Heart For Horeca Foundation aan de slag met de donaties.

Steun de foundation

"Onze focus ligt op startende restaurants of eetgelegenheden die minder dan drie jaar geleden opgericht zijn. “Zij krijgen eenmalig ondersteuning, via de huurprijs van de horecazaak. We betalen namelijk een halve maandhuur, met een maximumbedrag van € 5.000”, besluit Kristof.

Tope Es Alles Meuglijk. Ook nu. Zeker nu.

Essevee juicht dit initiatief toe. Ook sterrenchef David Bertolozzi van Bistro Berto in het Regenboogstadion voelt zich gesteund door het project. Tope maken we het mogelijk. Ook nu. Zeker nu.

Bekijk op essevee.be/TopeTegenCorona alle initiatieven die onze partners nemen of laat zelf je project achter. Maar meer dan dat. Veel bedrijven, verenigingen of doelgroepen ervaren extreme hinder door de coronacrisis. Ook aan hen reiken we de hand. Waar kunnen wij en ons netwerk u mee helpen?

Laat uw vraag achter via het formulier op essevee.be/TopeTegenCorona en we maken er werk van.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close