4 maanden geleden gepost

Halfjaarlijkse abonnementen 2019-2020

Halfweg de competitie strijdt Essevee volop mee voor een plaats in Play-Off 1. TOPE gaan we de strijd aan en daarom zijn vanaf dinsdag 12 november opnieuw halfjaarlijkse abonnementen te koop. Geniet van alle voordelen van een seizoenkaart en mis geen bal van de rest van het seizoen!

Nog zeven thuiswedstrijden... en meer!

Je krijgt heel wat moois voorgeschoteld: landskampioen Racing Genk komt in januari naar de Gaverbeek, we gaan voor eerherstel in De Derby en op de slotspeeldag ontvangen we Standard.

Daarnaast geniet je ook van alle voordelen van een abonnement. Je ontdekt het volledige overzicht op essevee.be/abo. Redenen genoeg om nu jouw halfjaarlijks abonnement te bestellen. Aarzel niet en bestel snel en veilig op essevee.tickethour.be!

Bring a friend: cashback voor abonnees

Heb jij een abonnement en heb je een broer, buurmeisje of een kameraad waarmee je TOPE de rest van het seizoen wil mee beleven? Dan kan je allebei profijt doen met een halfjaarlijks abonnement.

Per nieuwe halfjaarlijkse abonnee die je aanbrengt, krijg je zelf 10 euro cashback in betaalwaarde op je abonnement. Alle voorwaarden rondom deze actie vind je hier.

Geniet van tal van voordelen

Al vanaf 130 euro geniet je van alle voordelen van een (halfjaarlijks) seizoenkaart. Een abonnement is niet enkel voordeliger ten opzichte van losse tickets. Je krijgt ook een boekje met allerlei kortingen en voordelen bij Team Essevee en onze partners.

Je krijgt er alle voordelen van een gewoon abonnement bij. Zo kan je je abonnement gebruiken als betaalkaart in het stadion, krijg je gratis toegang tot de wedstrijden van onze dames in Zulte en krijg je een korting in geval van kwalificatie voor Play-Off 1. Alle voordelen vind je op essevee.be/abo.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close