5 maanden geleden gepost

Haal nu je abonnement voor The Farm en het Essevee oefencomplex!

Ook dit jaar maken we ons op voor een mooi seizoen op The Farm, ons complex in Zulte. Zaterdag 2 september trappen we daar het seizoen op gang met de tweede competitiewedstrijd van onze Essevee Women, een week later is het de beurt aan Jong Essevee. Vanaf dit seizoen geeft dit abonnement je ook toegang tot het Oefencomplex in Waregem.

The Farm is sinds vorig seizoen de nieuwe thuis voor onze Essevee Academie, Jong Essevee, Dames Eerste Nationale en ook onze Essevee Women. Alle thuismatchen van deze teams worden hier dan ook afgewerkt. Onze elite jeugdploegen werken nog steeds hun thuiswedstrijden af op het oefencomplex in Waregeù/ Wil je niks missen van onze Essevee Women, Jong Essevee, of een van de andere jeugdploegen? Sleep dan nu je abo in de wacht.

Haal nu je abo in de Essevee Shop
Wie een abonnement voor The Farm wil bemachtigen, kan dat enkel en alleen doen in de Essevee Shop. Onze shop is open tijdens weekdagen - met uitzondering van maandag- van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.30 14.00 uur tot 17.30 uur. Onze collega's helpen je in geen tijd verder zodat je geen wedstrijd in The Farm of op het Oefencomplex in Waregem hoeft te missen.

Voordeel voor abonnees
Als huidige abonnee van Essevee geniet je van een erg mooie korting op een seizoenskaart voor onze dames, Jong Essevee en jeugdploegen. Al voor 50 euro hoef je straks geen enkele wedstrijd te missen. Niet-abonnees betalen 100 euro. Wie een abo voor The Farm in huis haalt, krijgt toegang tot alle wedstrijden van Jong Essevee, Dames Eerste Nationale en Essevee Women. Ingang voor matchen van de Essevee Academie is gratis.


Wie geen tijd heeft voor een abonnement, kan ook steeds een toegangsticket aan de deur aankopen. Abonneehouders van Essevee genieten telkens van een korting op losse tickets. NIet-abonnees betalen voor elke wedstrijd het volledige bedrag om de wedstrijden bij te wonen. (Bedragen verschillen per team en wedstrijd.)

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close