1 jaar geleden gepost

Group Ghistelinck voorziet ook in 2022 het wagenpark van Essevee

Voor het tiende jaar op rij staat Ghistelinck in voor het wagenpark van Zulte Waregem. Spelers, staf en bestuur van Essevee verzamelden op woensdagmiddag in de showroom van Ghistelinck Waregem om te klinken op het vernieuwde wagenpark en met 27 gloednieuwe Mercedes-Benz GLA-modellen richting Gaverbeek te rijden.

Ook voor het seizoen 2022-2023 slaan Essevee, Q&O Verzekeringen en Ghistelinck de handen in elkaar. De main partner van Zulte Waregem voorziet 27 nieuwe Mercedes-Benz GLA 180 en GLA 180d voor spelers, staf en medewerkers. “Ook na de lastige coronatijden willen we bij Essevee, samen met onze partners, blijven bouwen aan de toekomst”, vertelt Commercieel Directeur Miguel De Ruyck. “Met het grootste deel van onze main partners hebben we al een lange en intensieve samenwerking, ook met Group Ghistelinck is dit niet anders.”

“Met de GLA rijden de spelers straks rond met de ultieme compagnon, en dit voor een veelzijdige en veilige mobiliteit”, vertelt Vincent Yserbyt, CEO van Group Ghistelinck. “Deze krachtig ogende wagen is compact en tegelijk uiterst functioneel. De SUV geeft Essevee alle comfort naast het veld, en is daarmee een boost voor een mooi en succesvol seizoen op het veld.”

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close