3 dagen geleden gepost

Gratis supportersbussen voor Charleroi-Essevee (+ ticketinfo)

Na de interlandbreak hervat Team Essevee op zondag 21 oktober om 20.00 uur de Jupiler Pro League. De tegenstander heet Sporting Charleroi en je kan gratis meerijden met de supportersbussen naar Mambour!

Op speeldag 11 in de Jupiler Pro League trekken we naar het Stade du Pays de Charleroi of Mambour. Het bestuur van SV Zulte Waregem zorgt er dankzij gratis supportersbussen voor dat iedereen de verplaatsing naar Charleroi gratis kan maken.

Tickets

Essevee krijgt 957 plaatsen toegewezen in de vakken N1, N2, Q1 en Q2. Opgelet: volwassenen betalen aan de loketten een supplement van 2 euro. Tickets zijn in de Essevee Shop in voorverkoop beschikbaar vanaf dinsdag 16 oktober.

Prijzen:

  • Ouder dan 15 jaar: 17 euro (voorverkoop) / 19 euro (aan de deur)
  • Tot en met 15 jaar: 10 euro

Er zijn 5 plaatsen voor rolstoelgebruikers. Zowel de rolstoelgebruiker als begeleider kunnen op voorhand hun gratis tickets reserveren via de Essevee Shop of op ticketing@essevee.be.

Gratis bussen

Het bestuur van Team Essevee beloont de trouwe supportersschare en betaalt de bussen van de supportersclubs.

Schrijf snel in bij een van onze officiële supportersclubs en maak de verplaatsing gratis. 

Ticketactie

Hou je ticket na de wedstrijd bij. Op vertoon van je ticket krijg je in de Essevee Shop namelijk een gratis duoticket voor de wedstrijd tegen Excel Moeskroen.

Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt en op basis van de beschikbaarheid per tribune.

DEEL DIT ARTIKEL:

Abonnementen 2018-2019

De vrije verkoop van seizoenkaarten is gestart! Kom #TOPE naar het Regenboogstadion en beleef de sfeer bij Team Essevee. Bestel snel en veilig je abonnement online of kom langs in de Essevee Shop!
Close