1 week geleden gepost

Gratis bussen naar Sporting Lokeren + ticketinfo

Op zaterdag 26 januari om 20.00 uur trekt Team Essevee naar Lokeren. Enkele commerciële partners zorgen ervoor dat alle bussen van onze supportersclubs gratis naar Daknam rijden. Tope Es Alles Meuglijk bij Team Essevee!

De eerste uitwedstrijd van Essevee is meteen een belangrijk duel in de rechterkolom. TOPE maken we het verschil en daarom geven we een duwtje in de rug met gratis bussen.

Meld je aan bij een van onze officiële supportersclubs om de verplaatsing naar het Daknamstadion gratis te maken!

Tickets

Essevee krijgt 533 zitplaatsen en 560 staanplaatsen toebedeeld. Tickets zijn verkrijgbaar bij de officiële supportersclubs en in de Essevee Shop vanaf 23 januari. Als er nog beschikbare tickets zijn, gaan ook de loketten in Lokeren open op de wedstrijddag:

  • Zitplaatsen (overdekt): 18 euro (vanaf 18 jaar) of 10 euro (tot en met 17 jaar)
  • Zitplaatsen (niet overdekt): 12 euro (vanaf 18 jaar) of 8 euro (tot en met 17 jaar)
  • Staanplaatsen: 12 euro (vanaf 18 jaar) of 8 euro (tot en met 17 jaar)

Er zijn acht plaatsen voor rolstoelgebruikers. Het ticket voor de rolstoelgebruiker is gratis en de begeleider betaalt het tarief van een gewoon ticket.

Verplaatsing

Personenwagens en bussen parkeren in de Daknamstraat. Er is geen afgesloten parking voorzien voor de bezoekende supporters.

Essevee raadt al haar supporters aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van de gratis bussen van de supportersclubs.

DEEL DIT ARTIKEL:

Boek nu uw rondleiding in het Regenboogstadion!

Je krijgt een unieke blik achter de schermen van een professionele voetbalclub. We hebben je heel wat te bieden dus ontdek snel al onze mogelijkheden!
Close