3 jaar geleden gepost

Ghistelinck voorziet ook volgend seizoen de wagens van Essevee

Net zoals de voorbije zeven jaar zal Ghistelinck ook het komende seizoen instaan voor het wagenpark van Essevee. In oktober vinden 26 splinternieuwe Mercedes-wagens hun weg naar het Regenboogstadion.

Ook voor het volgende seizoen vonden Essevee en Ghistelinck een commerciële deal. Onze main partner voorziet 26 splinternieuwe GLA’s voor spelers, staf en medewerkers. “We zijn erg fier op de nauwe samenwerking met deze fantastische partner” vertelt CEO Eddy Cordier. “Het jarenlange vertrouwen langs beide kanten zorgt ervoor dat we dit mooie verhaal samen kunnen schrijven.”

Het komende seizoen zullen de spelers van Essevee als echte sterren rondrijden in de nieuwe Mercedes GLA 180d Business Solution. “Dit wordt opnieuw een wagen die garant staat voor een hoogstaande combinatie van rijplezier en veiligheid, onder de noemer van een verfijnde en sportieve uitstraling.” vertelt Gunter Rekoms, Manager Mercedes-Benz Cars van Ghistelinck. “Essevee beschikt nu over alle troeven om maximaal te scoren, net zoals wij in de verkoop doen met onze nieuwe GLA”, vervolgt Gunter Rekoms.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close