2 jaar geleden gepost

Gezocht: Freelance cameraman voor wedstrijden Scooore Super League

Terwijl de mannen nog volop aan het strijden zijn voor een plaats in de top 8, zijn de Play-Offs bij onze dames al volop aan de gang. Jammer genoeg gebeurt dit allemaal zonder publiek. Toch willen we onze supporters niks laten missen van deze strijd en daarvoor hebben we misschien wel jouw hulp nodig.

Onze Essevee Women SL strijden in Play-Off 2 volop voor de eerste plaats. De een 0-2 overwinning op bezoek bij Sporting Charleroi is alvast een eerste stap in de juiste richting. Op weg naar hun doel hebben onze dames nog 4 thuiswedstrijden die, omwille van de gekende maatregelen, achter gesloten deuren plaatsvinden. 

Toch willen we dat onze supporters helemaal niks hoeven te missen van deze race in de Play-Offs. Ben je een echte voetballiefhebber, heb je wat vrije tijd in het weekend en heeft een camera weinig geheimen voor jou? Mail dan voor dinsdag 13 april naar info@essevee.be met jouw gegevens en motivatie en wie weet zorg jij binnenkort voor de live-uitzending van onze dameswedstrijden op Facebook.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close