2 jaar geleden gepost

Fijne kerst en een gezond en gelukkig 2021!

Een jaar als 2020 hebben we nog nooit meegemaakt! En als het een troost mag zijn, we zullen zoiets wellicht ook nooit meer meemaken... Maar eerst moeten we hier TOPE door.

Iedereen bij #TeamEssevee wenst onze supporters, partners en andere belangrijke stakeholders een fijne kerst en een gezond en gelukkig 2021. 

Tijdens deze uitzonderlijke eindejaarsperiode ben je niet alleen. TOPE vormen we één grote Essevee-familie, waar zorgen voor elkaar centraal staat. Denk maar aan acties zoals ‘De Witte Wedstrijd’ een wedstrijd om merci te zeggen aan de zorg met de steun van onze supportersclubs en de Essevee Business club, de Avond van het Hart, een samenwerking met Stad Waregem of de jaarlijkse ziekhuisbezoeken van de spelers en stafleden. Heel wat mensen met een rood-groen hart verspreiden ook in deze periode de warmte en gezelligheid die iedereen verdient.

Kerstcadeau voor onze G-voetballers

Voor onze jongens van de g-ploeg ligt het voetbal nu al enkele weken stil. De honger is dan ook enorm groot om terug op het veld te staan. Net daarom nodigden we hen even uit in het Regenboogstadion voor een babbel met Essevee TV. Maar wat ze niet wisten is dat er ook drie A-kern spelers aanwezig waren...

 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close