1 jaar geleden gepost

Figureer mee in de Elindus Arena!

Schitter jij straks als figurant op het grote witte doek? Op vrijdag 28 oktober, zaterdag 29 oktober en woensdag 2 november neemt regisseur Wannes Destoop enkele belangrijke scenes op van zijn eerste langspeelfilm. Ontdek hieronder hoe jij je als figurant kan inschrijven!

Schrik zaterdag niet wanneer je een filmcrew tegen het lijf loopt in de tribunes of de kantines. Regisseur en Essevee-fan Wannes Destoop koos de Elindus Arena als hét decor voor zijn eerste langspeelfilm en daarvoor heeft hij jou nodig!

Altijd al gedroomd om jezelf te zien op het grote witte doek? Dit is jouw kans. Vrijdag 28 oktober, zaterdag 29 oktober (Essevee - Standard) en woensdag 2 november staan de opnames gepland in de Elindus Arena. (Vooral op vrijdag en woensdag zoekt het productiehuis nog heel wat figuranten) Klik hieronder, schrijf je nu in als figurant en maak binnenkort jouw filmdebuut! 

IK SCHRIJF ME IN ALS FIGURANT

Zodra je bent ingeschreven contacteert het productiehuis 'De Wereld Vrede' jou met verdere informatie omtrent de opnames.

Voel je jezelf niet meteen geschikt voor de figurantenrol, maar wil je de filmcrew wel graag aan het werk zien of gewoon genieten van een gezellige voetbalnamiddag in de Elindus Arena? Tickets voor de wedstrijd van zaterdag tegen Standard zijn nog te koop.

TICKETS

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close