1 jaar geleden gepost

Fantastische kortingen op wedstrijdkledij seizoen 21-22

Met nog twee wedstrijden op het programma loopt het seizoen voor Essevee bijna op zijn einde. Daarom scoor jij, in de Essevee Shop, tussen dinsdag 22 maart en zaterdag 2 april fantastische kortingen op de wedstrijdkledij van dit seizoen.

De terugkeer van Timothy Derijck, het 150ste doelpunt van Jelle Vossen, de ongelooflijke ommekeer tegen KV Mechelen. Ook in deze shirts beleefden we opnieuw momenten die we nooit zullen vergeten, en straks is zo’n shirt van jou. Want vanaf dinsdag 22 maart tot zaterdag 2 april geniet je van fantastische kortingen op de wedstrijdkledij van het seizoen 21-22:

Home shirt

Jullie waren er dit seizoen overal bij. Niet alleen in de tribunes, maar ook op het shirt. Alle abonnees kregen een plaatsje op ons thuisshirt en misten zo geen enkele wedstrijd. Dit unieke shirt koop jij al vanaf €40.

Away shirt

20 jaar Essevee, dat verdiende een ‘specialleke’. In een zwart shirt met grijze accenten en een verwijzing naar onze 20ste verjaardag bekampten we dit seizoen onze uitwedstrijden. Voor €50 schitter jij straks in ons away shirt.

Third shirt

In 20 jaar hebben we heel wat fantastische momenten beleefd. Verschillende spelers maakten hun borst nat voor Essevee en prijkten dit seizoen op het alternatieve, groene wedstrijdshirt. Ook dit shirt is voor €50 helemaal van jou!

Keeper shirts

In het geel en het blauw gaven onze doelmannen dit seizoen het beste van zichzelf. Houd jij straks de netten in je tuin schoon in een tenue van Louis Bostyn of Sammy Bossut? Al vanaf €50 red jij straks elke bal.

Openingsuren Essevee Shop

Onze Essevee Shop is, met uitzondering van maandag, elke weekdag open van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur.

Ook op zaterdag 2 april opent de Essevee Shop zijn deuren. Van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.45 uur tot 16.15 uur geniet je nog een laatste keer van deze fantastische kortingen.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close