5 jaar geleden gepost

Fandag ook toegankelijk voor minder mobiele personen

De fandag is een feest voor iedereen. Daarom doen we er ook alles aan om minder mobiele personen een topdag te bezorgen. Een aangepaste rondleiding, toegankelijk fandorp én voorbehouden ruimte voor de spelersvoorstelling.

  In samenwerking met To Walk Again, de community partner van Team Essevee, streven we naar een toegankelijk Regenboogstadion voor iedereen. Ook op de Essevee Fandag doen we een extraatje voor minder mobiele personen.

  Parkeren vlak aan het fandorp

  Parkeren kan op de parking rechtover het stadion. De parkeerplaatsen voor personen met een handicap (blauwe parkeerkaart) bevinden zich vlak aan het zebrapad dus je hoeft de Zuiderlaan maar over te steken om in het fandorp terecht te komen.

  Aangepaste rondleiding

  Samen met de andere fans kan je het volledige stadion ontdekken. Van de Zuidercorner tot de nieuwe kleedkamer kan je TOPE het traject volgen zodat je niets hoeft te missen. Volg daarom de bewegwijzering met groene pijlen.

  Spelersvoorstelling

  De spelersvoorstelling vindt plaats voor de sfeertribune. Rolstoelgebruikers, minder mobiele personen of ouders met kinderwagen kunnen de spelersvoorstelling volgen in de vakken 108 en 109 op de hoofdtribune. Onze stewards helpen je zondag graag verder.

  Alle informatie

  Tags

  DEEL DIT ARTIKEL:

  Close