2 jaar geleden gepost

Experimenteel Essevee verliest van Union

DOELPUNTEN

11' Lynen 0-1

24' Vanzeir 0-2

49' Bager 0-3

56' Undav 0-4

WISSELS

46'

in

Bostyn, Van Aken, Humphreys, Ciranni, Hubert, De Smet, Vandecandelaere, Wulleman, Dompé, Sylla

out

Bossut, De Buyser, Thiam, De Poorter, De Neve, Seck, Vigen, Govea, Mandefu, Berahino

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Essevee sluit de eerste week met oefenwedstrijden af met een nederlaag. Promovendus Union was te sterk voor een experimenteel Essevee. Het was de eerste van drie oefenwedstrijden op het veld van Ingelmunster.

TEAM

Essevee

Bossut

De Buyser

Thiam

De Poorter

De Neve

Seck

Vigen

Govea

Srarfi

Mandefu

Berahino

Union SG

Union SG

Pirard

Bager

Nielsen

Undav

Vanzeir

Teuma

Francois

Lynen

Van Der Heyden

Kandouss

Lapoussin

Francky Dury schonk het vertrouwen aan de ploeg die op Oudenaarde een sterke tweede helft speelde. Enkel de geblesseerde Vossen en tester Herrman startten niet aan de wedstrijd. Union trad op zijn beurt aan met nagenoeg de kampioenenploeg van 1B. En de Brusselaars gingen verder op het elan van vorig seizoen. Lynen en Vanzeir brachten de bordjes al voor de rust op 0-2.

De zware trainingsweek aan de Gaverbeek zat duidelijk in de benen en Union duwde na rust nog even het gaspedaal in. Dat resulteerde tijdens het openingskwartier van de tweede helft in twee tegentreffers. Essevee herstelde het evenwicht door de bal in de ploeg te houden maar kansen bleven uit. De beste kansen waren nog voor de bezoekers maar de ingevallen Louis Bostyn stond pal.

Essevee krijgt tijdens de voorbereiding nog twee herkansingen om een overwinning op te tekenen in Ingelmunster. Op vrijdag 2 juli komt Cercle Brugge op bezoek en op zaterdag 10 juli ontvangen we de Carolo's uit Charleroi in Ingelmunster. Tickets voor die twee wedstrijden zijn vanaf woensdag 30 juni te koop in de Essevee Shop.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close