1 jaar geleden gepost

Ewoud Pletinckx tot 2023 bij Essevee

De feestdagen zijn begonnen. Traditioneel betekent dit veel goede voornemens en heel wat leuk nieuws. En dat is bij Team Essevee niet anders! Verdediger Ewoud Pletinckx (19) verlengde vandaag zijn contract tot 2023 in het Regenboogstadion.

Vorig seizoen sprong ie nog een gat in de lucht wanneer hij vernam dat hij mee mocht met de grote jongens op winterstage naar het Spaanse Marbella. Toen nog hopend op zijn eerste invalbeurt, vandaag - nog geen jaar later - is Ewoud Pletinckx een vaste waarde in de ploeg van Francky Dury. Met zijn 20 basisplaatsen (17x Jupiler Pro League, 3x Croky Cup) tot dusver heeft Pletinckx een groot aandeel in de prima resultaten dit seizoen.

"Ewoud zet enorme stappen", klinkt het meermaals op de wekelijkse persbabbels met de coach. "Het is een slimme, intelligente speler. Hij pikt de dingen heel snel op." Niets dan lovende woorden voor het jeugdproduct van Essevee die begin dit jaar (19/01) zijn debuut maakte in de hoofdmacht tegen Antwerp.

Net geen jaar later komen Pletinckx en de club met fantastatisch nieuws! Ze zetten beiden hun krabbel onder een contract tot 2023. De jonge verdediger is zelf in de wolken met de contractverlening. 'Ik ben heel blij met het vertrouwen van de club. Ik voel me hier uitstekend en dit is de ideale plaats om verder te ontwikkelen."

DEEL DIT ARTIKEL:

Close