1 jaar geleden gepost

Esssevee verliest nipt van OH Leuven

DOELPUNTEN

20' Henry 1-0

63' Sowah 2-0

70' Berahino 2-1

WISSELS

66'

in

Berahino

out

Vossen

66'

in

Kainourgios

out

Humphreys

76'

in

Bese

out

Tshimanga

77'

in

Srarfi

out

Opare

88'

in

Ngawa

out

Malinov

91'

in

Myny

out

Maertens

GELE KAARTEN

74' Sowah

RODE KAARTEN

OH Leuven kwam op voorsprong via Henry en Sowah. Twintig minuten voor tijd trapte Berahino de aansluitingstreffer binnen. Essevee deed er alles aan om gelijk te maken maar was ongelukkig in de afwerking.

TEAM

OH Leuven

90. Romo

3. Tshimanga

6. Hubert

9. Henry

10. Mercier

14. Sowah

19. Duplus

23. Kotysch

28. Raemaekers

29. Malinov

33. Maertens

Essevee

Essevee

25. Bostyn

3. Deschacht

4. Opare

5. Marcq

9. Vossen

17. Dompé

19. Bruno

21. Seck

27. De Bock

33. Humphreys

67. Van Hecke

OHL startte vol overtuiging aan de partij. Van bij de aftrap lanceerde Mercier een hoge bal, richting doel van Bostyn, die hem ruim over zag vliegen. Essevee schrok zelfs meteen een tweede keer. Duplus, ex-Essevee, kwam voor Bostyn, maar vond de doelman op z’n weg. Essevee reageerde. Marcq bereikte Bruno, maar die was niet trefzeker voor het doel van Romo. Ook Dompé kreeg zijn kans na een aardige dribbel, maar de thuisgoalie ranselde het leer uit z’n kooi. De doelmannen bleven belangrijk. Bostyn had een ultieme voetveeg nodig om Henry de 1-0 te beletten. Vijf minuten later was het echter toch raak. Mercier bediende Henry, die makkelijk over Bostyn de 1-0 in doel deponeerde. Vossen probeerde Romo te verschalken met een lage schuiver, maar tevergeefs. Essevee kreeg de bal van OH Leuven, maar wist pas in het slot van de eerste helft nog een dot van een kans te versieren. Bruno kon koppen, maar het leer week af in hoekschop.

De tweede helft begon gezapig en in de tiende minuut leek alles te herdoen. Een verre voorzet bereikte de knikker van Seck, die scoorde. De lijnrechter keurde echter het doelpunt terecht af, wegens buitenspel. Iets na het uur prikte OHL, tegen de gang van het spel, een tweede keer. Mercier bediende Sowah. De spits kon diepgaan, Humphreys uitschakelen en in de verste hoek binnenkrullen, 2-0 voor de Leuvenaars. Essevee reageerde; Berahino en Kainourgios kwamen op het veld. Negen minuten had de Burundees nodig om de aansluitingstreffer te maken. Opare zette goed voor doel en Berahino trapte de 2-1 tegen de touwen.
OHL bleef niet bij de pakken zitten en via Malinov had het een aardige kans op de 3-1, maar Bostyn weerde de pegel uit doel. Essevee probeerde er nog alles aan te doen, maar lukte er niet in om de gelijkmaker te scoren. Kainourgios kreeg de kans op de gelijkmaker, maar mikte van dichtbij in het zijnet. Essevee kwam niet meer tot scoren en gaat dus met het kleinste verlies de boot in, op bezoek bij OH Leuven.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close