2 jaar geleden gepost

Essevee zoekt helpende handen

Iedereen heeft ongetwijfeld de beelden uit Luik en Limburg gezien. Essevee wenst de mensen in de getroffen gebieden enorm veel sterkte en wil graag een helpende hand bieden.

UPDATE MAANDAG 2 AUGUSTUS

Nog een laatste keer trekken we TOPE naar Eupen. Voor dinsdag 3 en woensdag 4 augustus zijn we op zoek extra helpende handen.

Samen met jullie hebben we al heel wat werk kunnen verrichten, waarvoor dank. Maar om de slachtoffers in de getroffen gebieden zo goed als mogelijk hulp te bieden, gaan we nu op zoek naar stielmannen met bepaalde vaaardigheden.

Ben jij de komende dagen beschikbaar en ben je een handige Harry? Stuur een mail naar slo@essevee.be met jouw gegevens en werkervaring, onze SLO contacteert u dan zo snel mogelijk.

Volgende zaken staan op de planning:

  • Plaatsen van een binnenmuur (ytong) 
  • Plaatsen van een omheining tuin
  • Uitbreken van houten vloer en muren 

UPDATE DINSDAG 27 JULI

Onze SLO trok dinsdag richting Eupen om de schade op te meten. Op die manier kunnen we TOPE genoeg mensen met het juiste materiaal sturen naar de getroffen regio. 

Voel jij jou geroepen om een handje te helpen waar nodig? Op donderdag 29 en vrijdag 30 juli trekken we TOPE naar Eupen. Essevee regelt het vervoer en zorgt voor de nodige maaltijden. Ook voor zij die beide dagen willen en kunnen helpen is er een oplossing voorzien. De club zorgt voor een overnachting ter plaatse.

Ben jij nog niet aangemeld om te helpen in de getroffen gebieden? Mail jouw contactgegevens naar slo@essevee.be en onze SLO neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

Ook wanneer je er niet kan bij zijn op donderdag of vrijdag, kan je hulp bieden. Het team dat ter plaatse gaat, heeft nood aan volgende zaken: kruiwagens, koevoet, blokhamers, beitels, accu schieters, accu zagen, multprieces, verlengkabels, schoppen en borstels. Kan je één of meerdere zaken meegeven met ons team, contacteer dan slo@essevee.be.

Helpen helpt

Sport helpt sport, Essevee helpt de mensen in Eupen. Deze week trekken we samen met supporters naar het getroffen gebied in de regio Eupen.

Ben jij deze week vrij en wil je graag een handje helpen, stuur een mail met jouw naam, contactgegevens en de dagen waarop jij beschikbaar bent naar slo@essevee.be. Onze SLO contacteeert u zo snel mogelijk met verdere instructies.

TOPE steken we de handen uit de mouwen en helpen we de mensen, organisaties en bedrijven in de getroffen gebieden.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close