7 maanden geleden gepost

Essevee zkt. groene vingers!

De grasmat in het Regenboogstadion staat gekend als een van de beste velden van België. Dankzij ons team van greenkeepers ligt ons veld er iedere wedstrijd piekfijn bij. Ook de oefenvelden vragen het nodige onderhoud dus we zijn op zoek naar extra gemotiveerde greenkeepers.

  Als assistent-greenkeeper help je een aantal uur per week bij het onderhoud van onze terreinen. We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die zowel ons A-elftal als de academieteams wil helpen om in de best mogelijke omstandigheden te voetballen.

  Je takenpakket als assistent-greenkeeper

  Op wedstrijddagen vervoeg je ons team van greenkeepers bij het belijnen van het A-terrein en bij het herstel voor de wedstrijd en tijdens de rust. Tijdens de week verzorg je een of twee keer de belijning op de oefenvelden en assisteer je bij het herstel van de grasvelden.

  Je krijgt een eerlijke verloning als vrijwilliger voor Team Essevee. Je uurrooster ligt grotendeels vast maar rekening houdende met kalenderwijzigingen, weersomstandigheden en andere factoren rekenen we op een gezonde dosis flexibiliteit.

  Solliciteren

  Ervaring is niet vereist maar wel mooi meegenomen. We rekenen vooral op je motivatie. ​​​​​Solliciteer nu via info@essevee.be en wie weet betreed jij binnenkort het heilige gras!

  Essevee verwelkomt sollicitaties en kandidaturen van iedereen, ongeacht leeftijd, beperking, ras, etnische achtergrond, geloofovertuiging of seksuele geaardheid. ​​​​​

  DEEL DIT ARTIKEL:

  Close