1 jaar geleden gepost

Essevee Younited zoekt trainer!

Ons sociaal voetbalproject is op zoek naar een nieuwe trainer. Ben je een voetbaldier, hebben je enige trainerservaring en ben je bereid om te werken met een boeiende en diverse doelgroep ? Grijp je kans en ontdek alle informatie hieronder.

Essevee Younited is ons sociaal voetbalproject. Wij geloven in de kracht van voetbal en de kracht van mensen. Onze spelers en supporters zijn experten in het dagelijkse overleven. Zij strijden tegen kwetsbaarheid op verschillende vlakken zoals huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede of verslaving. Ze vinden in hun team meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er ook een thuis. Meer informatie over Essevee Younited vind je hier.

We trainen elke maandag van 18.00u tot 19.30u in de sportzaal van SO Gaverke. Naast sportieve coaches zijn er telkens 2 sociale coaches/begeleiders aanwezig.

Regelmatig spelen we oefenwedstrijden en nemen we deel aan regiotornooien van Younited Belgium

Ben je een voetbaldier, hebben je enige trainerservaring en ben je bereid om te werken met een boeiende en diverse doelgroep ? Klik op de knop hieronder en solliciteer nu.

SOLLICITEREN!

DEEL DIT ARTIKEL:

Close