4 jaar geleden gepost

Essevee Younited: My Team, My Home

Essevee blijft zijn medewerking verlenen aan de Belgian Homeless Cup, die vanaf dit jaar onder de naam Younited Belgium verder gaat. Na 11 jaar was het tijd voor een naamswijziging en een nieuw logo.

Essevee Younited - My team, my home!

Essevee Younited blijft werken rond de thematiek van dak- en thuisloosheid. Ambiorix blijft het boegbeeld van Younited Belgium, in een opgefriste versie. De dapperste aller Belgen staat symbool voor de kracht en moed van de deelnemers. De nieuwe baseline verwoordt de ziel van Younited Belgium: My Team, My Home.

Spelers en supporters kunnen terecht bij één van de 28 Younited-teams. Elk team is een samenwerking tussen een voetbalclub en sociale organisaties zoals straathoekwerk, inloop- of ontmoetingshuizen, buurtsport, crisis- en opvangcentra enz.

Essevee Younited - My team, my home!

Onze spelers en supporters zijn experten in het dagelijkse overleven. Zij strijden tegen kwetsbaarheid op vlakken zoals huisvesting, psychische gezondheid, welzijn, armoede en verslaving. Ze vinden in hun team meer dan enkel ploegmaats, ze vinden er ook een thuis. We kiezen er daarom resoluut voor om te vertrekken vanuit de kracht die mensen in zich hebben, in plaats van hen te benoemen met de problematieken die ze het hoofd moeten bieden. 

Cera steunt Essevee Younited

Met 400.000 enthousiaste vennoten is Cera de strafste en warmste coöperatie van het land.

Samen geraken we verder, beleven we meer en investeren we beter: in initiatieven die (het) goed doen en mensen verbinden, in projecten die opbrengen voor ons allemaal. Onder dit motto steunt Cera ook het Essevee Younited project.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close