3 maanden geleden gepost

Essevee Women tegen KAA Gent Ladies in de Elindus Arena

Zaterdag 9 december wacht een topaffiche voor onze dames in de Lotto Super League. Om 13.30 uur trappen ze in de Elindus Arena hun thuiswedstrijd tegen KAA Gent Ladies op gang en daar willen we jou graag bij! 

Normaal geven onze dames tweewekelijks het beste van zichzelf op The Farm, maar speciaal voor deze topper betreden ze de grasmat in de Elindus Arena. Maar deze topper is pas helemaal geslaagd met heel wat fans in de tribune. Daarom willen we jou erbij op zaterdag 9 december! 

Abonnees van de Elindus Arena of The Farm wonen de wedstrijd gratis bij! Online kan je via jouw account het gratis ticket aanklikken. Lukt het niet om online jouw plaats te reserveren, in de Essevee Shop helpen onze medewerkers je graag verder. Ook als – 16-jarige scoor je jouw ticket gratis. Als niet-abonnee betaal je 10 euro om de wedstrijd vanop de eerste rij bij te wonen. 

KOOP NU JE TICKET 

We raden fans aan om hun ticket zoveel mogelijk online of in de Essevee Shop aan te kopen. Voor de late beslissers opent de Essevee Shop op zaterdag 9 december de deuren van 12.00 uur tot 13.30 uur.

Opgelet: enkel de tweede ring in tribune 1 opent de deuren. Je kan dus op geen andere tribune een ticket reserveren voor de wedstrijd. 

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close