3 jaar geleden gepost

Essevee Women SL verliest met het kleinste verschil

DOELPUNTEN

24' Valentine Hannecart 0-1

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Met de komst van SL tegenstander E. Aalst was het tijd voor een eerste waardemeter voor onze dames.

Na een verkenningsronde van 10 minuten was er het eerste schot op doel voor Aalst via Jacqueline Wiard. Diezelfde Jacqueline Wiard kon niet veel later randje buitenspel alleen opduiken voor goalie Ianthe Meerschaut maar ze besloot over. 

Essevee kon daar voorlopig enkel een schot van Ulrike De Frère tegenoverstellen. Het was dan ook Aalst dat nog voor het halfuur op voorsprong kwam. Een vrije trap op het randje van de 16 van Valentine Hannecart ging enig mooi binnen. Bijna stond het 1-1 na een mooie actie van Anne-Lore Scherrens, maar de afwerking van Ulrike De Frère gebeurde randje buitenspel.

Nog voor de rust kon Jacqueline Wiard opnieuw gevaarlijk zijn. Ze schakelde een verdedigster uit en haar schot scheerde de deklat. 0 – 1 aan de rust.

Enkele wissels bij het begin van de tweede helft zorgden niet direct voor kansen voor Essevee. De eerste kans was er opnieuw 1 voor Aalst. Het was Anke Vanhooren die de 2 – 0 liet liggen.

Iets voorbij het uur was er de eerste grote kans voor Zulte Waregem. Het was een mooie actie en voorzet van Corina Luijks die net in hoekschop werd gewerkt voor de aanstormende Anne-Lore Scherrens. De kansen in de tweede helft waren voor beide ploegen op 1 hand te tellen en Aalst scoorde ook nog de 0 -2 maar vanuit buitenspel.

In het slot van de wedstrijd had Essevee nog een grote kans op de 1 -1. Een mooie actie van Tine Lemmens deed Anne-Lore Scherrens de flank afdweilen en haar voorzet bereikte Corina Luijks die nipt over kopte. Zo bleef het na een leerrijke wedstrijd 0 – 1 voor Aalst.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close