3 jaar geleden gepost

Essevee Women SL beslist voor rust al de eindstand tegen Bredene

DOELPUNTEN

2' Laura Vervacke 1-0

7' Corina Luijks 2-0

14' Corina Luijks 3-0

18' Laura Vervacke 4-0

25' Lotte De Wilde 5-0

31' Ulrike De Frère 6-0

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Als derde wedstrijd in het oefenprogramma van onze dames stond het duel tegen KSV Bredene op het programma. Nog voor de rust stond de eindstand op het bord.

Zulte Waregem kende een felle start met al in de openingsminuut een knap schot van Esther Buabadi. Toch was het al raak in de 2de minuut via Laura Vervacke. 1 – 0. Nauwelijks één minuut later was het ei zo na 2 – 0 maar de deklat besliste anders voor diezelfde Laura Vervacke. Ook Esther Buabadi zou niet veel later de deklat treffen. De bedrijvige Laura Vervacke kon met een voorzet de 2 – 0 voor Corina Luijks aanbieden. Nog voordat het kwartier bereikt werd, stond het 3 – 0 door een prachtig schot van Corina Luijks die in het zijnet belandde, goed voor haar 2de treffer van de avond.  

Laura Vervacke kon niet achterblijven en maakte ook haar 2de van de avond met een afstandsschot van ver buiten de 16 over de goalie van Bredene. De forfaitcijfers kwamen op naam van Lotte De Wilde die binnenkopte op een hoekschop van Esther Buabadi.  Nog voor de rust dreef Ulrike De Frère de score verder op met de 6 – 0 dankzij een prima actie en voorzet van Corina Luijks. Tussendoor trof ook Sheryl Merchiers het doelhout. Rust bij 6 – 0. 

In een overbodige tweede helft met bij beide ploegen veel wissels waren er aanvankelijk niet veel grote kansen. Na een vermoedelijke zware blessure van laatste aanwinst Corina Luijks was het team van Angelo toch even aangeslagen. Het duurde dan ook even voordat Essevee weer het juiste ritme te pakken kreeg. Onze goalie Jana Van Den Berghe bleek 90min werkloos. De beste kansen voor Zulte Waregem kwamen nog van Romy Camps en Summer Rogiers. Tot scoren kwam het echter niet meer en zo bleef de ruststand ook de eindstand.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close