1 jaar geleden gepost

Essevee Women, Jong Essevee en Essevee Women B dit weekend aan de slag

Aankomend weekend staat er interlandvoetbal op de planning. Logischerwijs betekent dat de pauzeknop in de Jupiler Pro League dan even wordt ingedrukt. Toch zijn er dit weekend heel wat ploegen in onze rood-groene kleuren aan te moedigen!

JONG ESSEVEE

Op zaterdag 24 september proberen de jongens van coach Frederik D'Hollander een vervolg te breien aan hun sterke start in tweede amateur. In het Forestierstadion nemen ze het om 18.00 uur op tegen KRC Harelbeke.

Tickets voor deze derby zijn te verkrijgen aan de Harelbeekse stadionloketten op de wedstrijddag. Vanaf 10 euro beleef je deze partij vanop de eerste rij.

ESSEVEE WOMEN A

Diezelfde zaterdag 24 september trekken onze dames opnieuw richting WS Woluwe. Afgelopen weekend wonnen ze er met 1-2, nu kijken ze elkaar in de ogen tijdens de vierde ronde van de Beker van België. De bal gaat om 16.00 uur aan het rollen in het Fallonstadion.

Supporters kunnen deze wedstrijd bijwonen door een ticket te kopen aan het stadion van Woluwe.

ESSEVEE WOMEN B

Last but not least werken ook onze beloftenvolle dames hun volgende ronde in de Beker van België af. Zij ontvangen op zaterdag 24 september om 15.00 uur de dames van Eendracht Aalst in de strijd om een ticket voor de volgende ronde.

Voor deze wedstrijd scoor je al vanaf 7 euro jouw ticket aan de loketten van The Farm in Zulte.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close