3 jaar geleden gepost

Essevee Women haalt het van D.VK. Egem met 6 – 2

DOELPUNTEN

5' Anne-Lore Scherrens 1-0

6' Sheryl Merchiers 2-0

48' Danielle Alvarez 2-1

50' Tine Lemmens 3-1

68' Merel Van Praet 3-2

69' Amber Bert 4-2

81' Summer Rogiers 5-2

82' Maité De Baets 6-2

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

De trein dendert voort tijdens de voorbereiding van Essevee. Met nog enkele weken voor de start van de competitie ontvangen onze dames vandaag DVK Egem.

Onze dames van Zulte Waregem begonnen verschroeiend aan de match. Al in de vijfde minuut kon Anne-Lore Scherrens zich doorzetten en de 1 – 0 op het bord zetten. Nauwelijks één minuut later werd het 2 – 0 na een prima geplaatste vrije trap van Sheryl Merchiers. Essevee bleef baas in de eerste helft en het was al over het half uur toen doelvrouw Jana Van Den Berghe voor het eerst op de proef werd genomen. Zij had wel meteen een puike redding in huis, oog in oog met een Egemse aanvalster kon zij de aansluitingstreffer voorkomen. Nauwelijks één minuut later moest Jana Van Den Berghe alweer gepast tussenkomen. De beste kans op de 3 – 0 kwam er nog voor de rust, maar het schot van Geena-Lisa Buyle ging nipt voorlangs.  

Enkele beloften mochten hun opwachting maken bij de start van de tweede helft. Egem startte sterk aan de tweede helft. Na amper 3 minuten kon Danielle Alvarez (ex Zulte Waregem) de aansluitingstreffer aantekenen. Tine Lemmens stelde echter snel orde op zaken met een mooie actie in samenspel met Ulrike De Frère. Zo bracht Tine Lemmens Essevee op 3 – 1.


Iets voorbij het uur kon Egem een tweede maal aansluiten. 3 - 2, nu via Merel Van Praet. Opnieuw stelde Zulte Waregem binnen de minuut orde op zaken. Lisa Lefere werd gehaakt in de 16 en Amber Bert zette de penalty feilloos om. Egem was nu gekraakt en de 5 – 2 en de 6 – 2 waren nog 2 beauty’s van Zulte Waregem op naam van Summer Rogiers en Maité De Baets

DEEL DIT ARTIKEL:

Close