1 jaar geleden gepost

Essevee wint oefenpartij tegen Tubize-Braine

In een zonnig Leburtonstadion werken de jongens van Mbaye Leye hun vijfde oefenpartij van de voorbereiding af. Een uitgebreid verslag van de wedstrijd tegen Royal Union Tubize-Braine lees je hieronder.

STARTING XI: Bossut - Derijck (45’ Thiam) - Vigen - Vossen (45’ Hallaert) - Sangaré (60’ Fadera) - Ciranni (45’ Harinck) - Drambaiev (45’ De Buyser) - Miroshi (45’ Rommens) - Willen (45’ De Bock)- Braem (45’ Sylla) - Tambedou (45’ Hubert)

In de openingsfase is de eerste kans voor de thuisploeg. Na een carambole kan Bossut een doelpoging van dichtbij makkelijk stoppen. Essevee vindt niet meteen zijn gewenste ritme en kan enkel dreigen met enkele voorzetten. Na net geen kwartier voetballen is het toch prijs voor de mannen van Mbaye Leye. Ciranni vindt Vigen die op zijn beurt Stan Braem bedient. De aanvaller twijfelt niet en opent de score deze namiddag.

Essevee heeft het ritme helemaal te pakken. Vijf minuten na de openingstreffer vindt Sangaré de dieplopende Vossen. De nummer 9 twijfelt niet en verdubbelt de score. Even later pikt Vossen ook zijn tweede van de namiddag mee. Slecht uitvoetballen bij Tubize-Braine zorgt ervoor dat Braem de bal kan breed tikken voor Vossen. De aanvaller werkt knap af met de buitenkant van de voet, 0-3.

In de daaropvolgende 20 minuten eist Essevee het balbezit op. Het is even wachten op grote kansen, maar net voor rust maakt Ciranni er 0-4 van. Hij trapt de bal, na een carambole, van dichtbij tegen de touwen.

In de tweede helft kiest Essevee voor balbezit en worden er heel wat duels uitgevochten op het middenveld. Kansen moeten we niet meer noteren, de 0-4 ruststand is ook meteen de eindstand van deze oefenpartij.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close