1 jaar geleden gepost

Essevee wint makkelijk met 5-0 van Waasland-Beveren

DOELPUNTEN

28' Bruno 1-0 (pen)

45' Berahino 2-0

60' Vossen 3-0 (pen)

78' Sissako 4-0

80' Sylla 5-0

WISSELS

GELE KAARTEN

56' Humphreys

RODE KAARTEN

Op het veld van Ingelmunster zorgden Bruno en Berahino in de eerste helft voor de doelpunten. In de tweede helft waren Vossen, Sissako en Sylla de doelpuntenmakers.

TEAM

Essevee

Bostyn (46' Bossut)

Deschacht (61' Kainourgios)

Opare (61' Soisalo)

Vossen (61' Sylla)

Govea (61' Sissako)

Srarfi (46' De Smet)

Bruno (61' Dompé)

Pletinckx (61' Coopman)

Humphreys (61' Thiel)

Berahino (61' Seck)

Van Hecke (61' Schamp)

Waasland-Beveren

Waasland-Beveren

Pirard

Albanese

Schoonbaert

Bizimana

Kobayashi

Koita

Vukcevic

Vukotic

Verreth

Schryvers

Milosevic

Essevee begon opnieuw met 3 centrale verdedigers achterin met name Deschacht, Humphreys en Pletinckx. Louis Bostyn begon in doel. In een evenwichtige eerste helft zagen we aanvankelijk weinig kansen. Waasland-Beveren kreeg een kansje wanneer Albanese diep gestuurd werd door Milosevic. Bostyn was bij de pinken en redde met de voet. De organisatie was goed bij Essevee en naarmate de eerste helft vorderde ging Essevee op zoek naar het openingsdoelpunt. Even voor het halfuur werd Berahino foutief afgestopt door Vukotic. Scheidsrechter Van Driessche twijfelde niet en wees naar de stip. Bruno trapte de penalty makkelijk binnen. Op het einde van de eerste helft kwam Essevee op 2-0. Na een knappe tegenaanval bracht Bruno het leer voor doel. Berahino trapte in één tijd hard voorbij Pirard.

Bossut en De Smet begonnen aan de tweede helft ten koste van Bostyn en Srarfi. Na een kwartiertje in de tweede helft kreeg Essevee opnieuw een penalty na een trekfout van Heymans. Deze keer mocht Vossen de penalty nemen. Geen probleem voor Jelle en de 3-0 was een feit. Een minuutje later werden ook de 9 nog overgebleven basisspelers vervangen. Essevee was baas en in het laatste kwartier duwde Essevee nog even door. Dompé zette zich knap door op links en vond Sissako in de zestien Abdoulaye plaatste het leer makkelijk voorbij Gabriël in doel, 4-0. Ook Sylla pikte nog zijn doelpuntje mee. De Smet bracht het leer voor doel. Soisalo legde af voor Sylla en de 5-0 was een feit. Meteen ook de eindstand.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close