2 jaar geleden gepost

Essevee wint in Sint-Truiden

DOELPUNTEN

51' Dompé 0-1

55' Bruno 0-2

72' Suzuki 1-2

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Na de rust zorgden Dompé en Bruno voor een 0-2 voorsprong. STVV vocht zich opnieuw in de wedstrijd via Suzuki maar verder kwam het niet.

TEAM

Sint-Truiden

21. Schmidt

3. Caufriez

7. Mboyo

9. Suzuki

13. Cacace

16. De Ridder

26. Teixeira

27. Lavalee

32. Durkin

39. Buatu

44. Brüls

Essevee

Essevee

26. Bostyn

3. Deschacht

4. Opare

5. Marcq

9. Vossen

10. Govea

17. Dompé

19. Bruno

21. Seck

27. De Bock

33. Humphreys

In een aangename eerste helft ging het spel goed over en weer. Na 6 minuten kreeg Essevee de eerste kans van de partij. Dompé vond Bruno in de zestien maar Schmidt bracht goed redding. Ook STVV kreeg een eerste grote kans. Suzuki mocht vrij inkoppen maar Bostyn was bij de pinken. Aan de overkant trapte Vossen een voorzet van de mee opgerukte Humphreys in één tijd op doel. Schmidt ging goed plat. Het bleef kansen regenen. Suzuki kwam dicht bij de openingstreffer maar hij trof de paal. Halfweg redde Louis de meubelen wanneer hij op miraculeuze wijze Suzuki en Cacace van een doelpunt hield. Ook op het einde van de eerste helft hield Bostyn Essevee recht door opnieuw gepast te reageren op een inzet van Suzuki.

Na 7 minuten in de tweede helft kwam Essevee op voorsprong. Dompé omspeelde Caufriez en knalde dan prachtig in de winkelhaak. Een fantastisch doelpunt van Jean-Luc. Een paar minuten later verdubbelde Essevee de score na een kopieboek aanval. Govea stuurde prachtig Bruno diep die zijn veertiende van het seizoen binnen trapte. Esssevee op rozen. STVV bleef niet bij de pakken zitten en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Die kwam er ook wanneer Suzuki teveel ruimte kreeg maar zijn goal werd afgekeurd voor buitenspel. Een minuutje later zorgde diezelfde Suzuki dan toch voor de 1-2 door een voorzet van Brüls binnen te koppen. Zo werd het laatste kwartier toch nog spannend. Essevee verdedigde echter met man en macht en nam zo de 3 punten mee uit Sint-Truiden.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close