1 jaar geleden gepost

Essevee wint eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding

Het is een erg warme zaterdagnamiddag wanneer Essevee zijn eerste wedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2022-2023 op gang trapt. Op bezoek bij KSV Oudenaarde oefenen de jongens van Mbaye Leye een eerste keer.

Ondanks de hitte begint Essevee meteen stevig aan de eerste oefenpartij. Er staan nog maar drie minuten op de klok wanneer Vossen voor het eerst dit seizoen zijn schot wapent, de bal kaatst weg op de lat. Het openingskwartier is er eentje met veel balbezit voor Essevee. Na 13 minuten voetballen resulteert dit ook in het eerste doelpunt van de namiddag, Rommens schildert de bal op het hoofd van Derijck en die kopt de 0-1 binnen. 

De bezoekers blijven heer en meester over het balbezit in deze eerste helft. Net voorbij het halfuur is het dan ook voor een tweede keer deze namiddag prijs. Vigen vindt Vossen en de aanvaller trapt zijn eerste van het seizoen tegen de touwen, 0-2. 

Het team van Mbaye Leye komt scherp uit de kleedkamer. Na een handvol minuten in de tweede helft scoort nieuwkomer Stan Braem zijn eerste voor Essevee. De assist komt op naam van Wout De Buyser.

Essevee blijft doorzetten. Ciranni zijn vrije trap eindigt op de lat, maar even later was het opnieuw prijs. In het slotkwartier zorgen De Bock en Haerinck voor de 0-5 eindstand.

Volgende week wachten oefenwedstrijden tegen KRC Harelbeke en Sparta Petegem.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close