1 jaar geleden gepost

Essevee-Willem II eindigt op 1-1

DOELPUNTEN

43' Zarandia 1-0

52' Nunnely 1-1

WISSELS

46'

in.svg

Köhlert

out.svg

Vrousai

46'

in.svg

Dankerlui

out.svg

Zuijderwijk

46'

in.svg

Bossut

out.svg

Bansen

55'

in.svg

Pletinckx

out.svg

Humphreys

57'

in.svg

Deschacht

out.svg

Timotheou

57'

in.svg

Soisalo

out.svg

De Smet

68'

in.svg

Ryan

out.svg

Heerkens

73'

in.svg

Van Hecke

out.svg

Bjørdal

73'

in.svg

Demir

out.svg

De fauw

73'

in.svg

Heylen

out.svg

Walsh

76'

in.svg

Meissner

out.svg

Peters

78'

in.svg

Van Den Bogert

out.svg

Saddiki

86'

in.svg

Marcq

out.svg

Zarandia

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Essevee speelde 1-1 gelijk tegen Willem II. Zarandia zorgde vlak voor rust met een pegel in de bovenhoek voor het thuisdoelpunt. De Tilburgers konden na rust gelijkstellen.

TEAM

Essevee

44 Bansen

2 De fauw

7 Zarandia

10 Govea

12 Timotheou

14 Walsh

20 Bjørdal

21 Seck

29 De Smet

33 Humphreys

47 Berahino

Willem II

Willem II

1 Wellenreuther

2 Lewis

3 Heerkens

4 Peters

7 Nunnely

10 Pavlidis

16 Vrousai

17 Saddiki

20 Coulibaly

29 Queiros

33 Zuijderwijk

Willem II kreeg de eerste kansen van de partij maar zowel Vrousai als Nunnely geraakten niet voorbij Bansen. Op het kwartier bracht Pavlidis het leer voor doel. Coulibaly mikte met een hakje voorlangs. Halfweg de eerste helft mocht Govea een hoekschop nemen. Timotheou kopte net naast. Essevee nam nu de bovenhand en Seck knalde van net buiten de zestien over de kooi van Wellenreuther.

Even later vond Timotheou Bjørdal in de zestien maar Henrik knalde in het zijnet. Ook tester Berahino liet zich zien. Saido knalde van ver hard op doel. Wellenreuther kon maar net in hoekschop ontzetten. Essevee bleef aandringen en vlak voor de rust kreeg Essevee dan toch wat het verdiende. Zarandia maakte zich knap vrij en knalde dan enig mooi in de winkelhaak. Een minuutje later stond het bijna 2-0 maar Wellenreuther redde in extremis door goed plat te gaan op de doorgebroken Berahino.

Essevee kreeg de eerste kans in de tweede helft. Na een knappe actie van De Smet en Berahino mocht Bjørdal vrij aanleggen. Henrik trapte echter net naast. Aan de overkant maakte Willem II gelijk na een counter. Nunnely werd afgezonderd voor Bossut en verzilverde de opgelegde kans, 1-1. Halfweg de tweede helft kreeg Willem II opnieuw een kans. Nunnely rende zijn flank af en bracht dan Pavlidis in stelling. Bossut stond op de goede plaats en redde knap. Tien minuten voor tijd schilderde Berahino het leer op het hoofd van Seck. Ibrahima knikte maar net naast. Eindstand 1-1.

"Tevreden over de progressie"

Francky Dury was na afloop tevreden met het geleverde spel: "Met momenten voetbalden we goed. In de voorbereiding moet je voetballen en de kwaliteiten van je groep leren kennen."

Toeschouwers: 2.084

DEEL DIT ARTIKEL:

Close