6 maanden geleden gepost

Essevee wandelvoetbalhappening 2023

Op zaterdag 3 juni is The Farm in Zulte het schouwtoneel voor de derde wandelvoetbalhappening, georganiseerd door onze eigen Essevee Old Stars. Je komt die dag helemaal gratis supporteren voor jouw favoriete team.

Derde wandevoetbalhappening

Om 9.00 uur gaat de bal aan het rollen in The Farm in Zulte. Maar liefst 16 ploegen strijden tijdens een dag vol plezier, gezelligheid en sportiviteit voor de titel op deze derde wandelvoetbalhappening. 

De toegang tot het tornooi is gratis. Kom je met de wagen, dan parkeer je best in de omgeving van de sporthal van Zulte. (Waalstraat 118)

Essevee Old Stars

De Essevee Old Stars krijgen dankzij het wandelvoetbal de kans om hun favoriete sport te blijven beoefenen. Maar wat is nu juist het verschil tussen ‘gewoon’ voetbal en wandelvoetbal? Het speelveld is veel kleiner en er zijn enkele wijzigingen in de reglementen. Zo mag je niet lopen met en zonder bal en zijn slidings uit den boze.

De snelheid ligt natuurlijk heel wat lager, waardoor de sport toegankelijk is voor zowel ex-voetballers als niet-voetballers. Door de laagdrempeligheid vindt iedere 55-plusser een sportieve uitdaging in het wandelvoetbal.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close