3 jaar geleden gepost

Essevee - Waasland-Beveren: drie nieuwe namen in de selectie

"Een superbelangrijke wedstrijd voor ons", liet Francky Dury optekenen tijdens de persconferentie voor de wedstrijd tegen Waasland-Beveren. Essevee ontvangt zondagavond (20.00 uur) het nummer 14 uit de Jupiler Pro League.

TICKETS

Voor de derde opeenvolgende keer sluit SV Zulte Waregem de speeldag af. Essevee kende nog geen succes in de competitie sinds de jaarwisseling. Na Genk (0-3) en Antwerp (2-1) is Waasland-Beveren de volgende tegenstander. Derde keer, goede keer?

Om in de running te blijven voor Play-Off 1 is winst noodzakelijk. Zeker na de recente nul op twaalf. Het verschil met KV Mechelen en KRC Genk bedraagt slechts drie punten. De Waaslanders zetten wel een prima reeks neer met winst tegen Standard, STVV en KV Oostende. Vorige week bleven de mannen van coach Arnauld Mercier wel met lege handen achter. Eupen kwam met het kleinste verschil winnen op de Freethiel.

Met Bassem Srarfi, Jelle Vossen, Jean-Luc Dompe, Gabriel Canela en Hotman El Kababri verwelkomde Francky Dury vijf nieuwe namen tijdens de wintermercato. Drie van hen komen meteen in de wedstrijdselectie voor het duel van zondagavond.

Wedstrijdselectie

Doelmannen: Bossut, Bansen, Bostyn
Verdedigers: De Fauw, Baudry, Mensah, Walsh, Bürki, Deschacht
Middenvelders: Marcq, Sissako, Srarfi, Bjørdal, Van Hecke
Aanvallers: Larin, Dompe, Bruno, Vossen, Oberlin, Berahino

Geblesseerd: Govea (knie), Seck (adductor), Pletinckx (hamstring)

Wedstrijdleiding

Referee: Wesli De Cremer
Ass. referee: Jo De Weirdt, Romain Devillers
4th official: Laurent Willems
VAR: Kevin Van Damme

Essevee - Waasland-Beveren, zondag 2 februari om 20.00 uur

DEEL DIT ARTIKEL:

Close