6 maanden geleden gepost

Essevee versterkt zich met Rubin Seigers

Rubin Seigers (25) is het nieuwste gezicht bij SV Zulte Waregem. De Belgische verdediger wordt dit seizoen gehuurd van KVC Westerlo.

Essevee versterkt zijn achterlinie met de komst van Rubin Seigers. De voormalige jeugdinternational, en jeugdproduct van KRC Genk, wordt het komende seizoen gehuurd van KVC Westerlo waar hij vorig seizoen goed was voor 17 basisplaatsen en 8 invalbeurten in de Jupiler Pro League. De centrale verdediger brengt ook wat Challenger Pro League ervaring met zich mee naar de Gaverbeek. Seigers had met 25 basisplaatsen een belangrijk aandeel in de titel van KVC Westerlo in de Challenger Pro League 2021-2022.

“We hadden vanaf de eerste dag het doel om elke linie te versterken en zijn nu ook blij dat we voor de start van de competitie een van onze targets voor de defensie kunnen binnenhalen”, vertelt Sportief Manager Tom Caluwé. “Rubin is een polyvalente verdediger die zowel rechts als links in de centrale as kan spelen. Ondanks zijn jonge leeftijd brengt hij toch al de nodige ervaring met zich mee en kent hij deze competitie.”

“Deze club heeft iets speciaals”, steekt Rubin Seigers meteen van wal. “Toen we hier speelden met Westerlo voelde je hier een erg aangename sfeer in deze club. Ik kijk er dan ook erg naar uit om het komende seizoen deze kleuren te verdedigen en voor deze leuke fans te mogen spelen.”

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close