1 jaar geleden gepost

Essevee verliest zwaar tegen Gent

DOELPUNTEN

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

In een rechtstreeks duel voor Play-Off 2 werd het geen succesverhaal voor Essevee. Een fikse 2-7 stuurde Gent richting de eindronde, terwijl het seizoen voor Essevee afgelopen is.

TEAM

Essevee

25. Bostyn

3. Deschacht

5. Marcq

9. Vossen

10. Govea

15. Chory

19. Bruno

21. Seck

24. Pletinckx

27. De Bock

33. Humphreys

KAA Gent

KAA Gent

1. Bolat

5. Ngadeu

6. Owusu

7. Yaremchuck

8. Odjidja

9. Bezus

14. Castro-Montes

15. Mohammadi

21. Hanche-Olsen

31. Godeau

34. Tissoudali

Gent waarschuwde al vroeg, maar Tissoudali werd afgevlagd voor buitenspel. Nog voor het kwartier wist Gent toch de score te openen. Castro-Montes werd eerst nog afgevlagd bij de 0-1, maar de VAR gaf zijn collega ongelijk. Bruno reageerde, maar besloot vanuit een scherpe hoek tegen de paal. Yaremchuck deed beter, met een 0-2 voor het halfuur. Opnieuw probeerde Essevee te reageren, maar Bolat had een voetveeg klaar op de stevige knikker van Seck. En opnieuw was Castro-Montes daar, 0-3 voorbij Bostyn.  Yaremchuck probeerde nog voor de rust de 0-4 te scoren, maar de paal behoedde voor erger.

Na de koffie duurde het echter niet lang eer de volgende treffer tegen de touwen ging. Ngadeu won het duel van Chory en kopte de 0-4 binnen. Humphreys ging op het uur een tackle aan. Op de rand van de zestien ging Odjidja neer. Ref Visser wees toch naar stip. Vadis rondde zelf de strafschop af, 0-5. Ook de ingevallen De Bruyn pikte zijn goal mee. Met een intikker zette hij Gent op 0-6. Bruno redde de eer met een klare knal in de rechterhoek, 1-6. Yaremchuck diepte uit tot 1-7, terwijl Pletinckx met een aardige knal de 2-7 eindstand op het bord zette.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close