3 jaar geleden gepost

Essevee verliest tweede oefenpot: 1-2 tegen Charleroi

DOELPUNTEN

9' Berahino 1-0

52' Nicholson 1-1

77' Tsadjout 1-2

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

Essevee heeft zijn tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding verliezend afgesloten. De thuisploeg was heer en meester in de eerste helft maar na de break hadden de elf nieuwe gezichten het moeilijk tegen een fysiek sterk Charleroi. Het werd 1-2 in een leeg Regenboogstadion.

TEAM

Essevee

Bansen (46' Bostyn)

Deschacht (46' Dompe)

Opare (46' De Smet)

Sissako (46' Humphreys)

Vossen (46' Kainourgios)

Govea (46' Schamp)

Srarfi (46' Coopman)

Bruno (46' Thiel)

Seck (46' Van Hecke)

Pletinckx (46' Sylla)

Berahino (46' Soisalo)

 

Charleroi

Charleroi

Descamps (46' Penneteau)

Busi (64' Zajkov)

Henen (46' Diagne)

Gholizadeh (64' Niane)

Kayembe (64' Descotte)

Nicholson (64' Marinos)

Hendrickx (46' Tsadjout)

Willems (46' Lazare)

Dessoleil (64' Gece)

Benchaib (46' Nkuba)

Morioka (64' Tchatchoua)

 

De eerste helft was voor Essevee. Een ijzersterke Ibrahima Seck hield het middenveld op slot terwijl Saido Berahino voorin zijn duivels kon ontbinden. De Burundees tekende al snel voor zijn derde doelpunt in de voorbereiding. Jelle Vossen had de bal panklaar gelegd en Saido deed de rest. Verder behield de thuisploeg het overwicht zonder echt gevaarlijk te zijn. Charleroi kwam niet verder dan schuchtere pogingen.

Met elf nieuwe gezichten na de rust was het even zoeken naar automatismen. Charleroi liet zes spelers uit de eerste helft staan en die vonden elkaar al snel. Nicholson werkte de gelijkmaker al na enkele minuten voorbij Bostyn. In een leeg Regenboogstadion was het lang wachten op kansen. Een kwartier voor tijd deed Tsadjout de netten trillen voor Charleroi en dat was het startsignaal voor een einoffensief van Essevee. De Smet, Dompe en Sylla stuitten met hun schot op een verdediger terwijl Kainourgios de lat trof.

Essevee sluit zo zijn tweede oefenwedstrijd verliezend af. Zaterdag wacht een nieuwe uitdaging. Dan speelt Essevee in Ingelmunster (en achter gesloten deuren) tegen Waasland-Beveren.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close