9 maanden geleden gepost

Essevee verliest thuis van KV Mechelen met 1-2

DOELPUNTEN

40' Storm 0-1

49' Hairemans 0-2

60' Bruno 1-2

WISSELS

46'

in

Opare

out

Sissako

60'

in

Dompé

out

Bianda

64'

in

Togui

out

Hairemans

76'

in

Kaya

out

Schoofs

84'

in

Kabore

out

Storm

84'

in

Vossen

out

Van Hecke

GELE KAARTEN

86' Van Damme

88' Kaya

RODE KAARTEN

KV Mechelen kwam 0-2 voor via Storm en Hairemans. Bruno zorgde voor de knappe aansluitingstreffer in de 60ste minuut. Essevee kwam nog dicht bij de gelijkmaker via Marcq maar bleef uiteindelijk met lege handen achter.

TEAM

Essevee

25. Bostyn

2. Bianda

3. Deschacht

5. Marcq

6. Sissako

10. Govea

11. Srarfi

15. Chory

19. Bruno

33. Humphreys

67. Van Hecke

KV Mechelen

KV Mechelen

1. Coucke

5. Walsh

7. Hairemans

11. Storm

13. Van Damme

14. Voet

16. Schoofs

19. Mrabti

26. Wernesson

30. Vanlerberghe

40. Vranckx

Voor de interlandbreak kon Zulte Waregem aanknopen met een deugddoende overwinning op het veld van Cercle Brugge. Vandaag kwam KV Mechelen op bezoek aan de Gaverbeek. Francky Dury schonk het vertrouwen aan dezelfde elf  die wonnen in Brugge.

Beide teams begonnen heel afwachtend aan de partij en hadden moeite om de bal in de ploeg te houden. Pas op het kwartier noteerden we het eerste gevaar. Hairemans nam een voorzet van Storm meteen op de slof. Het leer ging voorbij Bostyn , maar strandde op de paal. Bostyn redde de return op de lijn. KV Mechelen hield de druk aan. Aan de overkan werd Bruno diep gestuurd, maar de spits liet de bal te ver van de voet stuiten. Met nog vijf minuten op de klok in de eerste helft kwam KVM toch op voorsprong. Hairemans bediende Storm voor doel, die over Bostyn de 0-1 binnenwerkte. Essevee met een achterstand de rust in.

De tweede helft was goed en wel begonnen of KVM stond al op een dubbele voorsprong. Storm viseerde de lat, Walsh kon de rebound voor de kooi zetten en Hairemans knikte binnen, 0-2. Enkele minuten later gaf Bruno Essevee opnieuw hoop. Na een dubbelpass met Chory kwam Bruno voor Coucke en de spits miste niet, 1-2.  Iets voorbij het uur had Storm dé kans op 1-3 aan de voet, maar Bostyn redde puik. Vijf minuten later was Essevee dan weer dicht bij de gelijkmaker. Marcq draaide goed vrij en krulde richting doel, maar het leer spatte uiteen op de dwarslat. Essevee zette nog alle zeilen bij om de gelijkmaker te prikken, maar het slaagde er niet in om nog te scoren. 1-2 was de eindstand.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close