2 jaar geleden gepost

Essevee verliest op het veld van KV Mechelen

DOELPUNTEN

WISSELS

GELE KAARTEN

RODE KAARTEN

In een kletsnat Afas Stadion kwam Essevee niet verder dan 4-2. We moeten dus in onze laatste wedstrijd van de reguliere competitie vol aan de bak tegen KAA Gent voor een plaats in de Play-Offs.

In de eerste helft was Mechelen de betere ploeg. De thuisploeg kwam dan ook verdiend op voorsprong wanneer Storm van dichtbij een pass van Mrabti binnen tikte. Enkele minuten later maakte Storm er 2-0 van. Schoofs zonderde Storm af voor doel en de 2-0 was een feit. Essevee kon hier weinig tegenover zetten.

In de tweede helft zette Essevee alles op alles. Na een hoekschop kwam Deschacht er dichtbij maar zijn schot week af. Na lang aandringen kreeg Essevee dan toch weer hoop op puntengewin wanneer Bruno een kopbal van Seck verlengde in doel. De vreugde was echter van korte duur. Aan de overkant strafte Druijf een foutje in de verdediging af. Toch bleef Essevee voor de aanval kiezen na deze opdoffer. Opnieuw Bruno verschalkte Thoelen door een voorzet vanuit een bijzonder scherpe hoek binnen te duwen. Mechelen reageerde echter opnieuw heel snel. De Camargo kreeg teveel ruimte en trapte de 4-2 voorbij Bostyn. In de slotfase kreeg Essevee nog een penalty maar Bruno trapte het leer hoog over.

DEEL DIT ARTIKEL:

Close