2 jaar geleden gepost

Essevee verliest oefenpot tegen Waasland-Beveren

Tijdens deze interlandbreak staat er logischerwijs geen competitievoetbal op het programma. Daarom trok Essevee donderdagmiddag naar het Waasland-Beveren voor een oefenpot.

Essevee startte deze oefenwedstrijd met de volgende 11 namen: Bansen, Marcq, Van Hecke, Chory, Bruno, Armenakas, Kainourios, Colassin, Sylla, Thiam en De Buyser.

De partij op de Freethiel begon met een studieronde van een kwartier. Het was dan ook wachten tot minuut 15 vooraleer we de eerste kans mochten noteren. Frey kwam net te kort op een voorzet waardoor Bansen de bal voorlangs zag gaan. Na stevig aandringen en enkele goede kansen voor de thuisploeg was het in minuut 25 bingo voor de Waaslanders. Heymans schuift de 1-0 in doel. Net na het halfuur kon Essevee voor een eerste keer dreigen. Topschutter Gianni Bruno schoot van dichtbij over. Het was het signaal voor de thuisploeg om opnieuw wakker te worden. In de toegevoegde tijd van de eerste helft maakte Frey er 2-0 van.

Ook de tweede helft begint met een studieronde bij beide ploegen. Na 10 minuten gaan zowel Essevee als Waasland-Beveren op zoek naar een doelpunt met enkele mooie kansen tot gevolg. In minuut 70 is het de derde keer deze middag raak voor Waasland-Beveren. Het is Sula die de bal kan binnentikken. Vijf minuten later was het opniew Heymans die de score op 4-0 bracht. Net voor het einde van de wedstrijd kon Jean-Luc Dompé met een heerlijke volley de score voor Essevee openen, 4-1. Meteen ook de uitslag van deze oefenpot.

Tags

DEEL DIT ARTIKEL:

Close